KRATC prašo klaipėdiečių atlaisvinti privažiavimus prie konteinerių | Diena.lt

KRATC PRAŠO KLAIPĖDIEČIŲ ATLAISVINTI PRIVAŽIAVIMUS PRIE KONTEINERIŲ

  • 1

Dėl ekstremalių oro sąlygų atliekų vežėjai šią savaitę susiduria su problema – negali privažiuoti ir ištuštinti konteinerių.

Todėl KRATC prašo gyventojų neužstatyti atliekų konteinerių savo automobiliais. Nors dėl iškritusio sniego ant kelkraščių nupieštos geltonosios linijos yra nematomos, atliekų konteinerių užstatymas yra laikomas administracinės teisės pažeidimu.

Daugiabučių namų administratoriai ir bendrijų pirmininkai turėtų pasirūpinti, kad privažiavimai prie konteinerių būtų nuvalyti nuo sniego sąnašų.

Jei nuo šios savaitės pradžios bendro naudojimo konteineriai buvo neištuštinti, bet dabar prie jų jau galima privažiuoti, praneškite vežėjui tel. (8 687) 44 444.

Individualių namų gyventojai taip pat prašomi pasirūpinti, kad priėjimas prie konteinerių būtų nukastas. Jei išstumtas konteineris nebuvo ištuštintas pagal numatytą grafiką, palikite jį iki ištuštinimo.

Primenama, jog pagal Klaipėdos miesto savivaldybės patvirtintas atliekų tvarkymo taisykles šalia konteinerių palikti atliekas (išskyrus žaliąsias) draudžiama. Esant perpildytam konteineriui kviečiama atliekas išmesti ir išrūšiuoti į artimiausią neperpildytą konteinerį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klounai

Gal jums dar rožėm kelią nuklot? Imat riebiai iš kiekvieno gyventojo tai nusipirkit dvi sniego lopetas prie kiekvieno savo samaswalo ir pirmyn. Šiukšlių išvežimas konteinerių įrengimas yra intymus jūsų ir mūsų savivaldybės reikalas/niekas nieko apie išlaidas -pajamas konkrečiai nežino/ tai ir dulkinkitės iki neigalumo patys

SUSIJUSIOS NAUJIENOS