Kur dėti padangas Klaipėdoje? | Diena.lt

KUR DĖTI PADANGAS KLAIPĖDOJE?

  • 6

Kur dėti padangas Klaipėdoje?

1. Atiduokite padangų pardavėjams. Visi padangų pardavėjai, tarp jų ir prekybos centrai, privalo iš vartotojo nemokamai priimti padangų atliekas, jeigu jos skirtos to paties tipo transporto priemonei ir jeigu jų atiduodama tiek, kiek perkama.

2. Įsigijus ir keičiant padangas automobilių remonto įmonėse, senosios taip pat turi būti priimamos nemokamai.

3. Privačios bendrovės, kaip UAB „Toksika“ (tel. (8 46) 24 10 27), UAB „Žalvaris“ (tel. (8 46) 340 248), bei kitos licencijuotos įmonės priima padangas neribotais kiekiais. Ši paslauga mokama.

4. Juridiniai asmenys padangų atliekas privalo atiduoti jas tvarkančiai įmonei pagal padangų atliekų perdirbimo ir panaudojimo rašytinę sutartį.

Primename, kad padangos laikinai nepriimamos į KRATC didžiųjų atliekų aikšteles dėl sutrikusios šių atliekų tvarkytojų veiklos.

Aplinkosaugininkai kviečia žmones atsikratyti senų padangų civilizuotai ir primena, kad už kiekvieną ne vietoje išmestą padangą gali tekti sumokėti baudą nuo 30 iki 90 eurų, o už aplinkai padarytą žalą dar papildomai atlyginti 44 eurus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Dūdoriųi

K. Mažeika tikino, šiuo metu neveikianti Alytaus įmonė „Ekologistika“ apie 70 proc. padangų importuodavo iš Latvijos ir Estijos, todėl žymiai didesnio krūvio dėl to kitos įmonės neturėjo patirti. Kartu jis pripažįsta, kad tiek stambiagabaričių atliekų aikštelės, tiek padangų parduotuvės ar autoservisai privalo priimti padangas, arba nukreipti į įmones, kurios padangas priima. Kodel ministro įsakymas nevykdomas Klaipėdoje ? Gal ponas dudorius atsakys ?"?

Rapolas

Valstybes valdininkai neturi nei ateities, nei dabarties strategijos. Laikas daryti dideles permainas, kitaip, isnyksim kaip dumas.

Durniams iš merijos

Nupirkau internetinėje parduotuvėje !!! Kur senus ??? aš jos išmesi į konteineri !!!!! Ar kur??? Atvežė su dpD !!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS