Kviečia jaunimą pasidalinti savo Klaipėdos maršrutais | Diena.lt

KVIEČIA JAUNIMĄ PASIDALINTI SAVO KLAIPĖDOS MARŠRUTAIS

  • 0

Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021 organizatoriai kreipiasi į Klaipėdos jaunimą prašydami pasidalinti ir papasakoti apie savo mėgstamiausius bei unikaliausius turistinius maršrutus Klaipėdoje.

 

 

 

Iki balandžio 30 dienos skelbiamame konkurse laukiama kūrybiškiausių uostamiesčio maršrutų: gražiausių lokacijų, slaptų, dar neatrastų kampelių, skaniausių vietų kavai, desertams ir pan. Penki unikaliausi turistiniai maršrutai bus įtraukti į #chooseklaipeda projektą bei rodomi kitais metais atvyksiantiems svečiams.

 

Turistinių maršrutų nugalėtojai galės tapti savo maršrutų herojais #chooseklaipeda projekto vaizdo klipe, o taip pat maršrutai bus skelbiami viešai, spausdinami ar platinami naudojantis IT platformomis bei dalinami į Klaipėdą atvykstantiems Europos jaunimo sostinės svečiams.



Konkurse galima dalyvauti individualiai arba su savo komanda.

Konkurso tikslas – atskleisti Klaipėdą jaunimo akimis, supažindinti Klaipėdos miesto svečius bei pačius klaipėdiečius su jaunimo pamėgtomis, bet ne visada dėmesio sulaukiančiomis lankytinomis vietomis, barais, restoranais, gatvės menu ir kitais jaunimo akį patraukiančiais objektais.

Detalesnė informacija nuorodoje: shorturl.at/klACJ O turistinių maršrutų laukiame: info@chooseklaipeda.eu

2021 metais Klaipėda taps pirmuoju Šiaurės Europoje miestu, kuris bus jaunimo sostine. Todėl kiti metai uostamiestyje bus išskirtiniai renginių ir jaunų žmonių gausa. Tačiau parengiamieji darbai bei renginiai vyksta šiemet.

Organizatoriai,
Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021 komanda, aktyviai bendradarbiauja su jaunimo organizacijomis, švietimo įstaigomis bei kviečia prisijungti pavienį jaunimą įsitraukti ir dalyvauti vykstančiose iniciatyvose bei veiklose.

Susitikime Klaipėdoje 2021-aisiais – Europos jaunimo sostinėje!

GALERIJA

  • Kviečia jaunimą pasidalinti savo Klaipėdos maršrutais
  • Kviečia jaunimą pasidalinti savo Klaipėdos maršrutais
Vytauto Petriko ir Mindaugo Butkaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS