Kviečia į šiaurietiškojo ėjimo žygį | Diena.lt

KVIEČIA Į ŠIAURIETIŠKOJO ĖJIMO ŽYGĮ

  • 0

Šiaurietiškasis ėjimas – pastaruoju metu itin išpopuliarėjusi laisvalaikio leidimo, bendravimo ir sveikatos stiprinimo priemonė, kaskart įtraukianti vis daugiau žmonių. Pastebima, kad šį sveikatai naudingą vaikščiojimo būdą pamėgo ir gausus būrys uostamiesčio senjorų.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras visus klaipėdiečius, kurie užsikrėtė šiaurietiškojo vaikščiojimo virusu, ketvirtadienį 11 val. kviečia į šiaurietiškojo ėjimo žygį.

Minėta įstaiga, kas savaitę organizuojanti šiaurietiškojo ėjimo vakarus, šį kartą rengia platesnio masto žygį. Uostamiesčio gyventojai ir miesto svečiai, lydimi visuomenės sveikatos specialistų, keliaus į šalia Vasaros estrados esantį parką, kuriame specialiai sudarytu maršrutu įveiks apie 5–6 km.

Dalyvauti šiame žygyje kviečiami tie, kurie jau yra susipažinę su šiaurietiškojo ėjimo pagrindais. Norintieji išbandyti savo jėgas kviečiami atvykti į Klaipėdos tuberkuliozės ligoninės mašinų stovėjimo aikštelę, esančią šalia Vasaros estrados.

Norintiesiems prisijungti prie šio žygio tereikia pasirūpinti patogia avalyne ir apranga, pozityviu nusiteikimu ir buteliuku vandens troškuliui numalšinti.

Iniciatyvos organizatoriai paskolins specialias šiaurietiškojo ėjimo lazdas jų neturintiems asmenims, tačiau specialistai rekomenduoja į žygį leistis su nuosavomis lazdomis, kurios yra tinkamai sureguliuotos ir prie kurių jau esate pripratę.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro atstovai primena, kad būtina išankstinė registracija telefonu 8 640 93 341 arba elektroniniu paštu: gintare@sveikatosbiuras.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS