KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje | Diena.lt

KVK STUDENTAI LINKSMINOSI „FUKSŲ“ STOVYKLOJE

Saulėta, šilta rugsėjo 10-oji: kas skuba į paskaitas, į darbą, o  Klaipėdos valstybinės kolegijos (KVK) pirmakursiai autobusu riedėjo į stovyklavietę „Žilvitis“, kur KVK studentų atstovybė (KVK SA) rengė didžiausią pirmakursių renginį „Fuxsų stofkė‘14“.

Svarbiausia - studentas

Stovykloje netrūko geros nuotaikos, linkėjimų ir sveikinimų. Šiuos išsakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, kuris labai džiaugėsi studentais ir augančia nauja karta. Linkėjo studentams būti kaip Klaipėdos miestas: visada augantis, kūrybingas ir džiazuojantis. Prie sveikinimų prisidėjo ir kolegijos direktorė Gražina Markvaldienė, kuri pabrėžė, kad svarbiausias asmuo aukštojoje mokykloje – tai studentas. Ragino  dalyvauti  popaskaitinėje veikloje, įsijungti į studentų atstovybę, bet nepamiršti studijuoti.

Diena įsibėgėjo, o pirmakursiai kuo toliau tuo labiau įsitraukė į stovyklos veiklą. Jie turėjo galimybę dalyvauti paskaitose pas dvyliką lektorių, kurie vedė paskaitas įvairiomis temomis: „Matomas ir žinomas“, „Pati įdomiausia paskaita“, „Kaip išgyventi trejus metus studijuojant“

„Fuksų“ stovykla – didžiulis darbas

„Šioje stovykloje buvo tiek daug gerų emocijų, nuoširdžių šypsenų ir labai labai smalsių pirmakursių - tai beprotiškai džiugina. Kruopštus ir atsakingas KVK SA darbas neliko nepastebėtas ir įvertintas - svečiai, ALUMNI ir dalyviai atidavė visas jėgas dalyvaujant programoje. Paskaitų įvairovė suteikė galimybę studentams sužinoti naudingos, įdomios ar netikėtos informacijos; komandiniai žaidimai suvienijo visiškai nepažįstamus, skirtinguose fakultetuose studijuojančius pirmakursius; ALUMNI pasidalino gerąja patirtimi, motyvavo veikti! KVK „fuxų“ stovykla - geriausia, kas gali nutikti pirmakursiui!“, – savo mintims pasidalino lektorė, KVK SA Alumni Gintarė Kareivaitė.

Pirmakursių linksmybės

Nė minutės laisvo laiko, oras pagal užsakymą: šiltas ir malonus. Tad studentai skubėjo išbandyti jėgas ir sumanumą sportinėse rungtyse. Skanduotės, šūksniai, palaikymas, ovacijos, adrenalinas, o kur dar prizai ir apdovanojimų lietus. Tiesa, sportines rungtis užbaigė smagus vandens karas. Atsipūtę studentai rinkosi į vakaronę su KVK folkloro teatru „Aitvaras“, kurio vadovas Jonas Kavaliauskas vedė tautinių šokių pamokėles ir dainavo neužmirštamas dainas. Dainos skambėjo, pirmakursiai tik linksmėjo ir su vadovais lobį rasti išėjo.

Vakaras jau atėjo, radę savo lobį „fuksai“ prie laužo išskubėjo, kur mėnulio ir laužo šviesa jiems kelią rodė. „Fuksai“ mėgavosi jiems skirta švente, o ją dar labiau praskaidrino grupės „Laidas“ koncertas.

GALERIJA

  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
  • KVK studentai linksminosi „fuksų“ stovykloje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS