Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija Klaipėdoje nutraukė veiklą | Diena.lt

LIETUVOS VALSTIEČIŲ IR ŽALIŲJŲ SĄJUNGOS FRAKCIJA KLAIPĖDOJE NUTRAUKĖ VEIKLĄ

Trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos posėdyje pranešta, kad savo veiklą nutraukė opozicijoje veikusi „valstiečių“ frakcija.

„Pranešame, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija nuo 2021 m. gruodžio 22 d. nutraukia savo veiklą Klaipėdos miesto savivaldybės taryboje“, – jau buvusios „valstiečių“ frakcijos Klaipėdos miesto taryboje pranešimą skaitė uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

„Norėdami kuo geriau atstovauti klaipėdiečiams miesto taryboje bei siekdami jiems maksimalios naudos ne tik mieste, bet ir šalies mastu, taip pat siekiant savo, kaip tarybos narių, darbą ir laiką miesto taryboje skirti tik klaipėdiečiams, neatstovaujant ir neįsipareigojant kitoms Lietuvoje veikiančioms politinėms jėgoms, nenešant atsakomybės už tokių politinių jėgų veiksmus ir iš to sekančias pasekmes, žengiame naują žingsnį politinėje veikloje, koncentruodamiesi tik į Klaipėdą ir klaipėdiečiams“, – pranešimą citavo V. Grubliauskas. 

Kaip nuotoliniu būdu vykusiame posėdyje teigė meras, pranešimą pasirašė buvusios frakcijos pirmininkas Arvydas Vaitkus ir dar šeši buvusios frakcijos nariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Gal

Gal meras jau nebekandidatuos? Juk visgi, 65-eri, riba.

Jonas Lietuvis

Sveikintinas žingsnis. O veiklos kiekvienas žmogus suranda pagal poreikius ir galimybes. O Klaipėdai reikia ryžtingų ir veiklių politikų kurie , kad ir siekdami naudos versle, kelia ir grąžina Klaipėdą.

O

Labai gerai kad kaikurie pragertu snukiu turetojai paliko karbauski. Laukiam nuo šitos kliapedecim frakcijos šaudikliniu traukiniu stoties vietoi giruliu miško, betonines pakrantes melnerageje ir išplaunamu dingstančiu pliažu iki pat latvijos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS