Mamytes ir mažylius kviečia į treniruotę | Diena.lt

MAMYTES IR MAŽYLIUS KVIEČIA Į TRENIRUOTĘ

Mažylius auginančios mamos kviečiamos praskaidrinti savo kasdienybę ir pabūti bendraminčių būryje. Vasaros estradoje trečiadienį bus surengta joms skirta nemokama treniruotė.

Visos kartu su mažyliais ir keturratėmis transporto priemonėmis – vežimėliais laukiamos 11 val. Treniruotės truks apie valandą.

Į vieną būrį mamas su mažyliais sukvies klaipėdietė trenerė Laura Panavė. Pati moteris kartu su vyru Mantu augina metų ir septynių mėnesių sūnų.

Pirmą kartą L.Panavė mamas kartu savo mažyliais sportuoti kvietė praėjusiais metais. Tada treniruotė sulaukė nemažo susidomėjimo.

„Praėjusią vasarą linksmai stumdėme vežimėlius, tad šiemet vėl pagalvojau, kad būtų smagu susitikti, aktyviai praleisti laiką. Tai mamyčių susitikimas, kurio metu ne tik sportuojama, bet ir susipažįstama, bendraujama, dalijamasi patirtimi. Juk kartais to tikrai trūksta“, – tvirtino trenerė.

Laura ir Mantas Panavai pasisako už aktyvų laisvalaikį ir taip leisti laiką kviečia ir kitus.

Jie ne tik organizuoja treniruotes, bet ir šeimos, sveikatinimosi žygius, kurie sulaukia vis didesnio būrio dalyvių, Smiltynėje.

Pastaruoju metu einama visiems priimtinu tempu, tad dalyvauti gali ir patys mažiausieji. Laura ir Mantas Panavai su savo sūneliu į pirmą žygį leidosi, kai jam tebuvo šeši mėnesiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS