„Mano BŪSTAS“ bendruomeniškumą stiprina drauge su gyventojais ir seniūnaičiais | Diena.lt

„MANO BŪSTAS“ BENDRUOMENIŠKUMĄ STIPRINA DRAUGE SU GYVENTOJAIS IR SENIŪNAIČIAIS

  • 0

Praėjusį savaitgalį Debreceno ir Žardės mikrorajonuose gyventojai, kartu su „Mano BŪSTU“, nuotaikingai įžiebė kalėdines eglutes. Šį šeštadienį įmonė dar vieną bendruomenių šventę dovanos Žvejybos uosto rajono kaimynams.

Praėjusį savaitgalį, gruodžio 9 dieną, Debreceno ir Žardės rajonuose vyko eglučių įžiebimo šventės. Bendrovė „Mano BŪSTAS“, bendradarbiaudama su seniūnaičiais ir norėdama suburti kaimynus bei didiesiems ir mažiesiems suorganizuoti šventę, padovanojo dvi nuostabaus grožio eglutes.

Šventė neapsiėjo ir be smagių pramogų. „Mano BŪSTAS“ visus rajonų gyventojus pasitiko su šiltais sveikinimais, po kurių vaikučių laukė elfės pasirodymas, net du Kalėdų Seneliai, saldainiai, šokiai ir žaidimai. Suaugusieji turėjo galimybę susitikti bei pabendrauti su kaimynais ir įmonės atstovais.

„Mano BŪSTO“ Klaipėdos regiono vadovas Marius Šiaulys teigė esąs laimingas, kad šventėse susirinko tiek daug gyventojų, kurie nestokojo geros nuotaikos.

„Smagu, kad drauge su gyventojais sukūrėme ne tik linksmą ir nuotaikingą šventę, bet ir kartu prisidėjome prie bendruomeniškumo stiprinimo. Neabejoju, kad tokie renginiai reikalingi ir naudingi, teikiantys džiaugsmą tiek mažiems, tiek dideliems. Nuoširdžiai dėkoju visai bendruomenei, Draugystės seniūnaitei Daivai bei  Smiltelės seniūnaičiui už sukurtas ypatingas šventines emocijas“, – sakė M. Šiaulys.

Debreceno mikrorajono Draugystės seniūnaitijos seniūnaitė Daiva Palubinskaitė taip pat džiaugėsi įvykusia švente ir pasakojo, kad papuošta eglutė dabar tapo gyventojų susitikimo centru.

„Esu labai dėkinga visai „Mano BŪSTO“ komandai, kad suteikė galimybę sukurti tokį grožį mūsų kieme. Buvo tikrai puiki šventė, kuri suvienijo bendruomenę, ir tikimės, kad tai taps gražia tradicija. Gyventojų atsiliepimai yra tiesiog puikūs, kiekvieną dieną yra keliamos gražios nuotraukos, vakarais vaikai su tėveliais renkasi prie eglutės, stato senius besmegenius. Na, tikrai labai smagu“, – džiaugsmo neslėpė D. Palubinskaitė.

Nors „Mano BŪSTAS“ mieste įžiebė jau dvi eglutes, įmonė tuo neapsiribos. Jau šį šeštadienį Žvejybos uosto rajono gyventojų taip pat laukia kalėdinės eglutės įžiebimo šventė, kuri prasidės 16 val. ir vyks tarp Sulupės g. 18, Sulupės g. 20, Nidos g. 45 ir Nidos g. 46 namų.

Renginio iniciatorius „Mano BŪSTAS“ kviečia nepraleisti progos ir dalyvauti nuotaikingoje šventėje!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS