Metalinės vielos Naikupės gatvėje neliko | Diena.lt

METALINĖS VIELOS NAIKUPĖS GATVĖJE NELIKO

Naikupės gatvėje buvo pašalintas kaimynų nepasitenkinimo sulaukęs kaimyno "kūrinys" – šalia daugiabučio atsiradusi savadarbė tvora.

Naikupės gatvėje, 16-ojo daugiabučio kieme, senyvo amžiaus vyras apjuosė nedidelį lopinėlį žemės spygliuota viela ir čia pat pasodino medžių. Tam jis negavo nei gyventojų, nei atsakingų institucijų palaiminimo.

Dėl savo vaikų saugumo sunerimę gyventojai kreipėsi į Žvejybos uosto rajono bendruomenės pirmininkę Rasą Senkienę. Ji, dar balandį surinkusi žmonių skundus, susitiko su Klaipėdos savivaldybės atstovais ir paragino spręsti problemą.

Kaip teigė Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis, praėjusią savaitę nelegalaus statinio neliko. Dabar bus sprendžiama, ką daryti su medžiais, kurie pasodinti nesuderinus naujų želdinių su savivaldybe.

"Kai tų medelių savininkas mums parašys paaiškinimą, tada ir spręsime, ką daryti", – sakė S.Valiulis.

Savivaldybės tarybos patvirtintų Tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 140 eurų. Administracinis nusižengimas, padarytas pakartotinai, užtraukia baudą nuo 140 iki 600 eurų.

Tiesa, piniginės baudos kontrolieriai senjorui neskyrė, kad reikalai pajudėtų, pakako žodinio įspėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Babai

O tai kas trukdo jums ten žemiau gyvenantiems įsirengti gėlyną jeigu medžiai nereikalingi? Atsakymas aiškus. Ai ar man čia vienai reikia,o kodėl turėčiau aš,ar kaimynai negali ir taip toliau. O čia žmogelis nepatingėjo ir pasodino porą medelių. Patys pirštą bijot pajudinti,o kad kaimynas pajudino ir atliko gerą darbą likot šokia. Linkiu jums ir toliau gyventi ant asfalto ir šiukšlių.

AK

Čia dar nieko, pasižiūrėkite kas Neringos Pilkosiose kopose pridaryta - spygliuota viela, kitokie gamtą išniekinę užtvarai. Belieka užminuoti.

Jonas

O vienas pastatas Naikupės gatvėje aptvertas dar komunizmo laikais. Ten tinkline tvora aptvertas buvęs vaikų darželis . Vaikų darželio senai nebėra , vadinasi Darbo birža o tvora liko. Spėkite kam ? Ogi kad bedarbiai turėtų darbo su trimeriukais su dalgiukais pjaustinėti žolę iš abiejų pusių , ir turėtų užsiėmimą. Gal dėlto ir pervardino Užimtumo tarnyba. Darbas išlaisvina , berods...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS