Muzikos aikštelė tuščia nebūna | Diena.lt

MUZIKOS AIKŠTELĖ TUŠČIA NEBŪNA

Lankytojai netruko pamėgti muzikinę aikštelę, kuri prieš kelias savaites įrengta Antrosios Melnragės paplūdimyje. Klasikinės muzikos ateina pasiklausyti ne tik vyresnio amžiaus poilsiautojai, bet ir jaunimas.

Pasak biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus Virginijaus Urbono, daugiausia lankytojų muzikinė aikštelė sulaukia vakarais. Dieną, kai karšta, būna vienas kitas lankytojas.

"Tada žmonės daugiau saulės voniomis mėgaujasi. Tačiau aikštelė niekada nebūna tuščia. Net jaunimas sėdi, klauso, linguoja galvomis", – pasakojo vadovas.

Muzikinėje aikštelėje skamba iš anksto parinkta klasikinė muzika.

Ši užgroja tik įžengus į aikštelę, mat suveikia sumontuoti davikliai. Už pastarosios ribų muzikos nesigirdi, tad nėra trikdomi poilsiautojai, kurie nori pasimėgauti jūros ošimu.

Muzikos repertuaras bus keičiamas kas tam tikrą laiką. Paklaustas, ar neatsiras ir muzikinių stilių įvairovės, V.Urbonas šmaikštavo: "Gal ir roką ateityje leisime. Džiazo negalime, nes ir taip Klaipėda juo užpildyta. Nors po roko gali ir suoliukų nelikti. O jei rimtai, mums atrodo, kad aikštelėje turi skambėti rami, atpalaiduojanti muzika. Repertuaras turi būti priimtinas daugumai. Mums lengviau techninius dalykus spręsti, o ne muzikos repertuarą išrinkti."

Netrukus klausytojai bus pakviesti į muzikos aikštelę ir Smiltynėje. Liko tik sumontuoti įrangą.

"Žiūrėsime, ar aikštelė pasiteisins ir čia", – tvirtino vadovas.

Paplūdimių prižiūrėtojai dar laukia elektroninio stendo, kuriame bus skelbiama oro ir vandens temperatūra. Į pastarąjį apie vandens temperatūrą informaciją perduos išmanusis plūduras.

GALERIJA

  • Muzikos aikštelė tuščia nebūna
  • Muzikos aikštelė tuščia nebūna
  • Muzikos aikštelė tuščia nebūna
  • Muzikos aikštelė tuščia nebūna
  • Muzikos aikštelė tuščia nebūna
"Klaipėdos paplūdimių" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

poilsiautojų grupė

Labai trūksta lengvos ir atpalaiduojančios muzikos ne tik pajūryje ,bet ypač restoranuose ir kavinėse. Ten žmonės susirenka reikalus aptarti,pailsėti o kai griaudėja garsi ir visiškai neaiški muzika-sunku-atsipalaiduoti ,ar tarpusavyje pabendrauti.

>

Trubocius ramsciu isidarbino,"dziazo skalbykla" nebepriskalbia ,apetitelis tai ... ?

liūdna, kai

žadėti darbai net nepradėti, o meras trinasi prie klasikų... tfu, piar-kontora\pinigų plovykla .. o tai kad ne džiazą groja, tai čia atseit meras pasikuklino, ačiū turim sakyt :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS