Nelygumus vairuotojams teks pakentėti | Diena.lt

NELYGUMUS VAIRUOTOJAMS TEKS PAKENTĖTI

Įrengus vadinamąjį turbožiedą Pamario, Audros ir P.Lideikio gatvių sankryžoje bei atnaujinus jos prieigas, susidarė nelygumai tarp senosios ir naujosios dangos.

Tokia pati situacija yra ir nuo Klaipėdos rajono pusės, kur rekonstruojamas kelias per Karklę.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo Valdo Švedo, nelygumai sujungimo vietose susidarė, nes naujoji danga yra aukštesnė nei senoji.

"Negalima sulyginti naujosios dangos su senąja. Rangovai paliko, kiek įmanoma, minimalius kalniukus sujungimų vietose. Pats važiavau nuo žiedinės sankryžos Girulių link. Nelygumas tikrai nedidelis. Taip būna, kai gatvė atnaujinama etapais", – tvirtino vedėjas.

V.Švedas pasakojo, kad naujai paklota arterijos dalis yra pakeitusi vietą – "pasistūmė" 30 cm jūros link.

Vedėjas pabrėžė, kad tokių rūpesčių nebeliks, kai bus rekonstruotas visas ruožas. Antrasis Pamario gatvės rekonstrukcijos etapas turėtų startuoti kitąmet. Jau ieškoma rangovo, kuris atliks šiuos darbus.

Antrojo etapo metu darbai apims visą Pamario gatvę iki pat miesto ribos. Planuojama, kad čia bus įrengta apie 400 automobilių stovėjimo vietų, sutvarkyta likusi infrastruktūra.

GALERIJA

  • Nelygumus vairuotojams teks pakentėti
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

klp

Kazkaip magistraleje sugeba sulyginti, o melnarageje ne? Per mazai pinigu isplove, reiks kitais metais plauti! Paklauskim pono Budino, kiek siais metais nepanaudotu lesu bus grazinta, nes jo kompanijos nespeja darbuotis? Va tada ir viskas paaiskes.

klp

Oj kiek pasimaus ant sito ziedo vaziuodami is miesto i melnrage, padare zieda kaip tokiu daug olandijoje, nezinodamas ir neisuksi i melnrage, nebent per bordiura, zenklu nerasta, gerai protingas apsuks rata ir vel megins isukti, bet gi dauguma "kaimieciu", bus dar ten aplamdytu sparnu ir dureliu..

nėr ko sebėtis

nežinau ar jis liberalas bet elgiasi kaip tipiškas liberalas - klaidų ir broko nepripažins tik pasiūlys: "jūs avinų banda pakentėkit patylėkit.."
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS