Nemokamas važiavimas švenčių dienomis Klaipėdos savivaldybei kainuos nepigiai | Diena.lt

NEMOKAMAS VAŽIAVIMAS ŠVENČIŲ DIENOMIS KLAIPĖDOS SAVIVALDYBEI KAINUOS NEPIGIAI

Siūloma, kad kitais metais nemokamai viešuoju transportu Klaipėdoje visi keleiviai galėtų keliauti tris dienas per Jūros šventę bei minint Dieną be automobilio. Tai miestui kainuotų apie 168 tūkst. eurų. Šiam siūlymui dar turi pritarti uostamiesčio politikai.

Kaip ir kiekvienais metais, miesto taryba spręs, per kokius renginius ir miesto šventes keleiviams bus sudaryta galimybė važiuoti Klaipėdos autobusais nemokamai.

Gruodį vyksiančiam miesto tarybos posėdžiui bus teikiamas 2021 m. renginių ir miesto švenčių dienų, kurių metu važiavimas Klaipėdos miesto autobusais keleiviams nekainuotų, sąrašas.

Miestui toks nemokamas keleivių vežimas kitais metais kainuotų apie 168 tūkst. eurų.

Planuojama, kad visiems keleiviams kitais metais važiavimas autobusais nekainuos tris dienas per Jūros šventę, liepos 23–25 d.

Taip pat viešuoju transportu nemokamai bus galima važiuoti ir Dieną be automobilio. Paprastai ji vyksta rugsėjo antroje pusėje, tačiau ši data dar bus tikslinama.

Taip pat, tarybai pritarus, nemokamai miesto autobusais galės važiuoti ir didžiųjų uostamiesčio renginių – Lietuvos Vakarų krašto dainų šventės (birželio 12–13 d.), festivalio "Parbėg laivelis" (birželio 24–27 d.), didžiųjų burlaivių regatos "Tall Ships Races 2021" (birželio 27–30 d.) bei "Europiados" (rugpjūčio 4–8 d.) dalyviai.

Miestui toks nemokamas keleivių vežimas kitais metais kainuotų apie 168 tūkst. eurų.

"Tiesa, anksčiau dar ir Vasario 16 d. būdavo vežami keleiviai nemokamai, bet šį kartą nutarėme šito sprendimo neteikti, nes dar neaišku, kaip bus dėl karantino. Diskutavome dėl to ir, suprasdami situaciją, koregavome dienų sąrašą", – teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Prie ruso

tik išėjai į pensija ir tau iškart visos pensininko lengvatos. O dabar lupa tą pati kap nuo dirbončiu iki 70 metu kai žmogus jau paeit nebgal netai kad važiuot. Va ir pasakyket munei ka dabar man geriau yr gyvent

planas B

Reikia atimti iš seno pezalo triubą, įkišti jam į korumpuotą pasturgalį , anuliuoti visas besaikes auksines studijas, varyt lauk iš miesto kartu su prisisiurbusia storašikne aferiste žmonele apmyžtu skūduru, tik tada ateis tvarka ir realus palengvėjimas miestiečiams, apart pigaus piaro ir pabodusio atsikalbinėjimais snukio

Nesąmonė

kad tiek kainuoja. Beveik visi važiuojantys autobusais turi nuolatinius bilietus ir yra jau sumokėję.Tuos pinigus geriau panaudokite miesto gražinimui. Visas centras pilnas nušiurusių namų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS