Nori daugiau dušų paplūdimiuose | Diena.lt

NORI DAUGIAU DUŠŲ PAPLŪDIMIUOSE

Uostamiesčio politikai nori, kad paplūdimiuose būtų pastatyta daugiau dušų. Dabar juos baigiama įrengti Smiltynėje ir Antrojoje Melnragėje. Norima, kad dušai atsirastų ir Pirmojoje Melnragėje bei Giruliuose.

Tokia mintis buvo išsakyta ketvirtadienį vykusiame Klaipėdos tarybos Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdyje.

„Turime keturis pliažus, o pastatėme tik du dušus. Reikėtų dušus pastatyti ir Pirmosios Melnragės bei Girulių paplūdimiuose. Išlaidos nėra didelės – 12 tūkst. litų“, – siūlė vienas komiteto narys.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas yra aiškinęs, kad Pirmosios Melnragės paplūdimyje būtų galima įrengti dušą. Tačiau į jį vandenį tiekia įmonė „Klaipėdos vanduo“. Tad ši paslauga būtų labai brangi.

Į Smiltynės ir Antrosios Melnragės paplūdimius, kur baigiama įrengti dušus, vanduo tiekiamas iš gręžinių.

Kai kurių politikų nuomone, nors vandenį į dušą Pirmojoje Melnragėje tiektų įmonė „Klaipėdos vanduo“ paslauga neturėtų labai daug kainuoti. Buvo siūloma dar du dušus įrengti iki rugpjūčio.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad Giruliuose įrengti dušo nėra galimybių.

Kai kurie politikai atkreipė dėmesį, kad yra ir svarbesnių problemų. Kai kurie vaikų lopšeliai-darželiai skundžiasi prastais langais.

Vienas dušas, kuris pastatytas Smiltynėje ir Antrojoje Melnragėje, atsiėjo 6 tūkst. litų. Už abiejų sumontavimą savivaldybei reikės sumokėti dar apie 4 tūkst. 700 litų.

Kai kurie politikai atkreipė dėmesį, kad reikėtų keisti biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ statusą. Paversi ją viešąją įstaiga, kad galėtų teikti daugiau paslaugų.

Tačiau atkreiptas dėmesys, kad tada įstaiga turėtų dalyvauti konkursuose norėdama atlikti vieną ar kitą darbą.

„Viskas čia yra gerai. Tai komunalines paslaugas teikianti įstaiga. Šokti ir dainuoti – tai ne suolus remontuoti“, – pabrėžė tarybos narys Algirdas Grublys.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

mediniai takeliai

gerb. mere (girdejau gyvenate Melnrageje) ir kiti veikejai atsakingi uz pliazu infrastruktura, ar jus akli ar niekur neinate toliau centrinio melnrages tako, o gal is viso tik kobinetuose problemas aptariate. Pasiziurekite mediniu taku bukle. Toli eiti nereikia, jie cia pat 1 melnarageje. Takai buvo baisus jau praeita sezona, su seima kentejom, vaika ant ranku nesiojau kad nesusizeistu i islindusias vinis, nuluzusias lentas, nesame bambekliai, galvojom siam sezonui pasiruos, atnaujins, tai juk taip akivaizdu (takai vedantis is Kopu g.). Taciau buvome apake tikraja to zodzio prasme, kad siemet jie tiesiog pavojingi zmonems. Tai gal isardykite juos is viso, jei KLAIPEDA ubagaujantis miestas, bent saugiau bus zmonems. O cia dar dusai uz 12 tukst.. Nieko sau....O persirengimo kabinos kodel dingo Kopu g. gale 2013 metais. Gal siemet atsiras?

tam seniai laikas

o kur pats ar pati varai

PETRAS PIKŠRYS

Puiku!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS