Nuspręsta: Dumpiuose padangų perdirbimo nebus | Diena.lt

NUSPRĘSTA: DUMPIUOSE PADANGŲ PERDIRBIMO NEBUS

  • 6

Klaipėdos rajonas ir toliau laikosi nuostatos – Dumpiuose nedidinti taršos. Šiandien Tarybos nariai nepritarė prašymui šioje teritorijoje leisti perdirbti panaudotas padangas.

Dumpiuose padangas perdirbti norėjo įmonė „Raguvilė“. Čia įrengtoje gamykloje buvo planuojama į gumos granules paversti tonas panaudotų padangų. Tokiems įmonės planams nepritarė ne tik netoliese gyvenantys žmonės, bet ir Tarybos nariai.

„Dar sausį, kai šis klausimas buvo svarstomas Taryboje, mūsų pozicija buvo aiški – jei įmonė įtikins bendruomenę, kad jų veikla neturės jokios įtakos, Taryba neprieštaraus. Bet akivaizdu, jog žmonės tokios veiklos šioje teritorijoje nenori. Todėl mūsų pozicija taip pat aiški – nepritarti“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Sausį Taryba uždegė raudoną šviesą ir atliekų rūšiavimo aikštelei Gargžduose. UAB „Ekonovus“ planavo atliekų laikymą, rūšiavimą, presavimą ir smulkinimą šalia gyvenamosios ir rekreacinės paskirties teritorijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kaimietė

Žmonės ima paskolas, statosi namus tikėdamiesi gryno oro ir ramybės, o tokiam verslui ne vieta gyvenvietėje. Tikiuosi ir toliau Klaipėdos r. taryba bus viešo intereso pusėje. Ačiū merui ir tarybos nariams

tam durniai

susikišk tokį verslą sau į rudąją.

Klaipediete

Ačių Ketvergių bendruomenei,kuri daug kur stipriau atstovauja klaipeda, nei patys klaipedieciai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS