Palangoje apsistoję svečiai mėgaujasi ne tik jūra | Diena.lt

PALANGOJE APSISTOJĘ SVEČIAI MĖGAUJASI NE TIK JŪRA

  • 1

Palangą savo poilsiui pasirinkę svečiai vis aktyviau renkasi ne tik pasyvų poilsį, bet ir galimybę „atrasti“ dar nematytą Palangą. Tad kurorto Turizmo informacijos centro siūlomos nemokamos apžvalginės ekskursijos po Palangą nestokoja populiarumo.

Daugelis atvykusiųjų pailsėti į didžiausią šalies kurortą bei susidomėję galimybe geriau pažinti Palangą, po ekskursijų teigia iš naujo atradę“ šį kurortą. Profesionalaus gido dėka ekskursantai ne tik susipažįsta su kurorto istorija, išgirsta daug įdomybių apie Palangos kurorto įkūrėjus – grafus Tiškevičius, bet ir sužino apie miesto lankytinus objektus, muziejus.

Dviejų valandų trukmės ekskursija pėsčiomis po Palangą prasideda nuo miesto centro – susirinkę prie Turizmo informacijos centro, esančio Vytauto gatvėje, ekskursantai kartu su gidu patraukia Vytauto gatve iki Birutės parko. Pakeliui jie iš gido sužino daug įdomybių, kurių dar nebuvo girdėję apie Palangą, nors poilsiauti į didžiausią šalies kurortą atvyksta kasmet. Norintieji, pasibaigus ekskursijai, gali savarankiškai apsilankyti parke esančių grafų Tiškevičių rūmuose įsikūrusiame Gintaro muziejuje.  

Šios nemokamos ekskursijos rengiamos kiekvieną pirmadienį – lietuvių kalba jos vedamos 10 val., rusų kalba – 17 val. Susidomėjusieji raginami iš anksto užsiregistruoti Turizmo informacijos centre.

„Keliauti siūlome, ir su grupe, ir individualiai. Gerą nuotaiką bei neužmirštamus įspūdžius garantuojame“, – sakė Turizmo informacijos centro direktorė Rasa Kmitienė. Ji priminė, jog turistams siūloma ir daugiau ekskursijų: antradieniais autobusu vykstama į Kretingą, trečiadieniais – į Klaipėdą, ketvirtadieniais – į Nemuno deltą, penktadieniais – į Neringą, šeštadieniais – į Telšius, o sekmadieniais – į Liepoją. Šios ekskursijos yra mokamos, į jas registruotis kviečiama tel. 8 460 48811. Bilietus galima įsigyti Turizmo informacijos centre (Vytauto g. 94).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gal

Palanga svajojat atiduoti TIK rusams,kad lietuviams ekskursija blogiausiu=ryto laiku,o ruskiam [ka...ju dauguma planuojat?] geriausiu, vakaro laiku!?o KADA KITIEMS KITATAUCIAMS>>>>?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS