Palangos savivaldybėje apsilankė krepšininkas M. Kuzminskas | Diena.lt

PALANGOS SAVIVALDYBĖJE APSILANKĖ KREPŠININKAS M. KUZMINSKAS

  • 2

Palangos meras Šarūnas Vaitkus feisbuke pasidžiaugė krepšininko Mindaugo Kuzminsko, grįžusio iš Europos krepšinio čempionato, apsilankymu miesto savivaldybėje.

„Štai dabar jau Palangos gyventojas Mindaugas Kuzminskas, grįžęs iš Europos krepšinio čempionato, kur atstovavo Lietuvai rinktinės sudėtyje, į namus mūsų pajūryje grįžo pasirūpinęs dovana Palangai“, – džiaugėsi Š. Vaitkus.

„Sveiki, Mere. Nors čempionatas ir nesusiklostė taip, kaip turėjo ir galėjo būti, parvežiau palangiškiams mini suvenyrą – kamuolį su visos komandos parašais“, – parašė man Mindaugas, prieš apsilankydamas Savivaldybėje.

Netikėta ir labai smagu! Krepšinio kamuolys su visos rinktinės žaidėjų parašais dabar puikuosis Palangos sporto centre ir skatins mūsų jaunuosius krepšininkus lygiuotis į profesionalius žaidėjus.

Labai džiaugiuosi, kad mūsų kurortą gyventi su šeima ir auginti čia vaikus renkasi vis daugiau jaunų ir veiklių žmonių. Atvažiuokite, mes visada Jūsų laukiame!“ – kvietė Palangos meras.

GALERIJA

  • Palangos savivaldybėje apsilankė krepšininkas M. Kuzminskas
  • Palangos savivaldybėje apsilankė krepšininkas M. Kuzminskas
  • Palangos savivaldybėje apsilankė krepšininkas M. Kuzminskas
Šarūno Vaitkaus feisbuko paskyros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

To "Tai"

dabar garbanius turi gyvenimo drauge bei augina vaikutį. Šaunuolis Kuzia! Tik nereikėjo fotografuotis su daugelių Palangiškių nemėgstamais gyventojais...

Tai

Kad atrodo issikyres kuzia?nesupratau,tai vel kokia blusa jam galva apsuko ar garbanius gryzo atgal?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS