Pasaulio salės futbolo čempionato trofėjaus turas tęsiasi – šventė surengta ir Klaipėdoje | Diena.lt

PASAULIO SALĖS FUTBOLO ČEMPIONATO TROFĖJAUS TURAS TĘSIASI – ŠVENTĖ SURENGTA IR KLAIPĖDOJE

  • 0

FIFA pasaulio salės futbolo čempionato trofėjus sėkmingai tęsia savo kelionę per turnyrą priimsiančius miestus – šeštadienį šventine programa galėjo džiaugtis Klaipėda.

Teatro aikštėje nuo pat 13 valandos netrūko žmonių, kurie turėjo galimybę išmėginti įvairias pramogas – išbandyti savo taiklumą spiriant į specialius vartus ar sukti laimės ratą ir taip turėti galimybę laimėti oficialios čempionato atributikos.

Šventėje apsilankė ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, kuris teigė besidžiaugiantis, kad galimybę priimti tokio dydžio renginį turės ir Klaipėda.

„Tai yra didžiulė atsakomybė jaučiant didžiulį pasitikėjimą. Neabejoju mūsų galimybėmis, patirtimi ir tikiu, kad šiuo nuostabiu turnyru, komandomis ir žaidimu nenusivilsime ne tik mes, bet nenuvilsime ir organizatorių, kurie Klaipėdą mato kaip vieną iš vietų šiam renginiui“, – teigė miesto meras.

Jis taip pat teigė, jog planuoja lankytis visose Klaipėdoje vyksiančiose rungtynėse, kiek tai leis galimybės.

„Praleisti tokią progą būtų didžiulė klaida ir nesiruošiu jos daryti, tad pagal galimybes lankysiuosi ir žiūrėsiu visas rungtynes, kiek jų numatyta Klaipėdoje ir linkiu tokiu pavyzdžiu pasekti ir visus kitus“, – ragino miesto vadovas.

Šventė Teatro aikštėje vyks iki 21 valandos, jos metu galima ne tik išmėginti savo jėgas smagiuose konkursuose, tačiau ir įsiamžinti prie turnyro trofėjaus bei pasimokyti šokio judesių su oficialiu turnyro talismanu Ivartito.

Tai buvo antroji trofėjaus stotelė iš trijų – trofėjaus turas baigsis kitą šeštadienį Kaune, prie Kauno pilies, kur sirgaliai taip pat nuo 13 iki 21 valandos galės sudalyvauti šventėje.

GALERIJA

  • Pasaulio salės futbolo čempionato trofėjaus turas tęsiasi – šventė surengta ir Klaipėdoje
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS