Pasipiktino: policijos pareigūnai viešumoje – be apsauginių kaukių | Diena.lt

PASIPIKTINO: POLICIJOS PAREIGŪNAI VIEŠUMOJE – BE APSAUGINIŲ KAUKIŲ

  • 28

Gyventojai piktinasi viešumoje pastebėję apsauginių kaukių nedėvinčius policijos pareigūnus. Pastebima, kad karantino taisyklės turėtų galioti visiems vienodai. Apie užfiksuotą atvejį jau informuoti pareigūnų vadovai.

Šeštadienį socialiniame tinkle „Facebook“ išplito uostamiesčio pašonėje užfiksuoti kadrai, kuriuose – viešumoje privalomų apsauginių kaukių nedėvintys policijos pareigūnai.

Vienoje paviešintų nuotraukų matyti du prie automobilio stovintys pareigūnai, kurių vienas nedėvi kaukės, o kito veido nematyti. Kitoje nuotraukoje taip pat matomas be apsauginės kaukės trikojį greičio matuoklį statant pareigūnas, o šalia jo stovinčio policininko veido nematyti.

Žmonės netruko išreikšti pasipiktinimą tokiu pareigūnų elgesiu ir akcentavo, kad karantino taisyklės vienodos turėtų būti visiems, nepriklausomai nuo profesijos ar užimamų pareigų.

Tiesa, kitose žmonių užfiksuotose nuotraukose matyti, kad vienas iš trikojį statančių pareigūnų dėvi tamsią apsauginę kaukę.

„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai“ nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė teigė, kad apie šį atvejį jau žinoma komisariato atstovams, informacija perduota nuotraukose užfiksuotų policijos pareigūnų vadovams.

„Kaukės viešoje vietoje yra privalomos ir pareigūnams“, – neabejojo A.Grauslienė.

Portalas klaipeda.diena.lt primena, kad už karantino taisyklių pažeidimą, kas užtraukia administracinę atsakomybę, gali būti skiriama 500–1500 eurų bauda. Pirmą kartą nusižengus taikoma pusė minimalios baudos – 250 eurų.

GALERIJA

  • Pasipiktino: policijos pareigūnai viešumoje – be apsauginių kaukių
  • Pasipiktino: policijos pareigūnai viešumoje – be apsauginių kaukių
  • Pasipiktino: policijos pareigūnai viešumoje – be apsauginių kaukių
„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ ir „Klaipėdos trikojis“ nuotr.
Gairės: Klaipėdos policijos pareigūnai, apsauginės kaukės, pareigūnai be kaukių, karantinas, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 karantinas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

ddfsf

Toki pareiguna reikia mesti lauk is tarnybos

L

Reikejo juos grusti ibobika

Policinėje valstybėje

policininkas verchas, jam viskas galima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS