Pasišlykštėjo: cepelinų padaže – kirmėlė | Diena.lt

PASIŠLYKŠTĖJO: CEPELINŲ PADAŽE – KIRMĖLĖ

Sekmadienį viename Klaipėdos restoranų cepelinų užsisakiusi mergina žagtelėjo, kai pamatė patiekalo turinį. Grybų padaže „rangėsi“ bjaurus gyvis. Kavinės vadovė tikino, kad šis nemalonus incidentas buvo išspręstas taikiai.

Skandalinga cepelinų nuotrauka žaibiškai išplito interneto socialiniame tinkle „Facebook“. Vieni komentatoriai bjaurėjosi ir smerkė restoraną, kiti laidė juokus, esą tai – papildomas proteinas už dyką.

Taikos prospekte esančio „Delano“ restorano vadovė Alma Pociuvienė teigė, kad kirmėlę šalia cepelinų radusiai klientei buvo atneštas kitas patiekalas, už kurį jai mokėti nereikėjo.

„Visų pirma tai kirmėlė buvo ne cepeline, o grybų padaže, kuris gaminamas iš šaldytų grybų. Viską taikiai išsprendėme vietoje ir jokio konflikto nebuvo. Kodėl nuotrauka paskui atsidūrė socialiniuose tinkluose, negaliu atsakyti. Klientė mums nepaliko savo telefono numerio, nebendrauja, neatsako ir neatrašo internetu“, – kalbėjo pašnekovė.

A. Pociuvienės žodžiais, nevalgomi cepelinai buvo pakeisti nauja porcija ir klientė tuo metu jokių pretenzijų restoranui neturėjo.

„Cepelinus gauname šaldytus, o grybas yra grybas. Jis yra supjaustomas kubeliais ir jeigu viduje buvo kirmėlė, mes jos gi neiškrapštysime“, – dėstė restorano vadovė.

Ji teigė, kad „Delano“ kavinėje Klaipėdoje toks incidentas įvyko pirmą kartą.

Vartotojo skundą gavę Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai „Delano“ restorane vykdys patikrinimą. Tai pirmadienį patvirtino tarnybos viršininkas Antanas Bauža.

„Delano“ Kokybės skyriaus vadovė Akvilė Lekavičiūtė:

Mūsų restorane patiekalų kokybei skiriamas didelis dėmesys. Klientės valgytas patiekalas buvo cepelinai su baravykų padažu. Padažo pagrindinis ingredientas yra šaldyti natūralūs baravykai, gaunami iš tiekėjo. Jie nėra apdorojami cheminėmis medžiagomis ir nors vykdomas griežtas rūšiavimo procesas dėl žmogiškojo faktoriaus akivaizdu buvo nepakankamas. Restorane klientei iš karto nekokybiškas patiekalas buvo pakeistas, atsiprašyta. Dėkojame klientei už informaciją. Siekiame būti vieta, kur galima skaniai pavalgyti, todėl į kiekvieną pastabą stengiamės operatyviai reaguoti ir tobulėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Sveikuolis

Ekologiniai cepelinai, dėkot reiktu. O kirminiukas tai proteino papildas, kiniečiai tokių saujom valgo ir užtat labai gudrūs yra.

Ieva

Nieko keisto, prieš kelis metus ten pat valgėme ir kol galvojome ką valgysime, prie pat indų su padažais, vaikščiojo tarakonas. Kai pasakėm darbuotojui, tas net nesureagavo. "P*" režimą įjungęs toliau aptarnavo žmones :D

Nilka

Padažas karštas, grybai šaldyti, o kirminas zombis, kažkas kiša koją picerijai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS