Pirmą kartą – nemokamai: visi laukiami statybų ir energetikos parodose | Diena.lt

PIRMĄ KARTĄ – NEMOKAMAI: VISI LAUKIAMI STATYBŲ IR ENERGETIKOS PARODOSE

  • 3

Domina statybos ir energetikos sritys? Ketinate investuoti, bet nesulaukiate patikimų patarimų? Į visus Jums rūpimus klausimus bus atsakyta balandžio 4-6 dienomis Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, vyksiančiose specializuotose tarptautinėse parodose „Statyba 2019“ ir „Energetika 2019“. Įėjimas – nemokamas!

Renginys – išties įspūdingas. Jame keli šimtai dalyvių pristatys statybos, interjero, patalpų įrengimo naujoves, taip pat atsinaujinančios energijos šaltinius, tinklų technologijas ir ne tik! Lankytojų laukia seminarai, mokymai, interaktyvūs užsiėmimai ir profesionalų konsultacijos, kurios suteiks svarbių žinių ir kompetentingų patarimų. Atsinaujinusi parodos ekspozicija, kuri prasidės arenos prieigose ir bus išdėstyta visame pirmajame arenos aukšte bei šalia esančioje automobilių aikštelėje, žada išties įdomių eksponatų, dėl kurių verta apsilankyti šį savaitgalį vyksiančiose parodose.

Įdomūs seminarai ir mokymai

Tris dienas vyksiančiose parodose lankytojų laukia puokštė seminarų ir mokymų. Jau pirmąją dieną bus kalbama apie švariųjų technologijų perspektyvas, kurias pristatys Švedijos energetikos agentūros projektų lyderis Tommy Lindstroem. Dėmesio bus skirta ir efektyviai pastatų statybai.

Antrąją dieną portalas SA.lt (Statyba. Architektūra) organizuos konferenciją apie vis populiarėjančias saulės elektrines, mat iki 2022 metų Lietuvos gyventojams planuojama išdalinti net 16 milijonų eurų Europos Sąjungos paramos.

„Susidomėjimas konferencija – didžiulis. Supažindinsime gyventojus su parama, bus galimybė užduoti klausimų. Taip pat bus kalbama apie saulės elektrinių strategiją, programas, taupymą, kuriamą švaresnę aplinką. Beje, Klaipėdai paruošta įdomybių - Lietuvos saulės energetikos asociacija atsiveš ir pademonstruos saulės elektrinės instaliaciją“, – sakė SA.lt direktorė Liuda Michalkevičienė.

Verslui energijos taupymo sprendimus pristatys UAB „Eeneft“ naujų paslaugų vystymo vadovas Gražvydas Kruopys. Apie statybos specialistų nuomos naudą kalbės „Dipwork“ direktorius Mantas Galminas. O štai „Young Living“ atstovai besirūpinantiems namų švara patars, kokie aromatai labiausiai tinkami kambariams, kad jie taptų išskirtiniai.

Trečiąją renginio dieną svečiai bus supažindinti su kraštovaizdžio architektūra Azijoje – Kinijoje ir Japonijoje. Bus apžvelgtos ir Europos šalių tendencijos. Klaipėdos universiteto prof. dr. Algimantas M. Olšauskas kalbės apie vaistinių augalų naudą Jūsų sodyboje.

Pramogos ir vaikams, ir suaugusiems

Parodose gerai laiką praleis ne tik suaugusieji, bet ir patys mažiausieji – vaikai. Jiems Dinozaurų parkas (Dino.lt, Radailiai) ruošia interaktyvią užimtumo zoną!

„Dinozaurų dresuotojai su dinozaurais atkeliauja į „Švyturio“ areną. Jie kartu su vaikais žada riaumoti, lakstyti, žaisti, filmuotis ir puikiai praleisti laiką“, – sako į renginį atvykstanti Dino.lt komanda.

Naujovių mėgėjams Klaipėdos universitetas pademonstruos savo turimas technologijas: pastaraisiais metais vis daugiau dėmesio sulaukiančius pneumobilius, taip pat vėjo tunelį, išmaniojo namo stendą, termoviziją, elektromagnetinius, dulkėtumo matavimus, 3D spausdinimo galimybes ir ne tik.

Kaip teigė Klaipėdos universiteto Jūros technologijų ir gamtos mokslų fakulteto Inžinerijos katedros vedėjas dr. Audrius Senulis, svarstantiems studijuoti bus pristatytos inžinerinės ir kitos Klaipėdos universiteto studijų programos.

Tai bus jau 27-oji tarptautinė statybos, remonto ir interjero bei antroji tarptautinė energetikos ir energiją tausojančių technologijų parodos. Šįmet dėmesys skirtas Vakarų Lietuvos regiono ir Klaipėdos raidai, ekonominio proveržio strategijai.

Renginį organizuojantys „Expo vakarai“ ragina klaipėdiečius ir uostamiesčio svečius pasinaudoti galimybe tapti neeilinių parodų dalimi: gera nuotaika – garantuota! Juk pirmą kartą įėjimas į parodas nemokamas.

Daugiau informacijos apie seminarus ir konferencijas rasite paspaudę ČIA Papildomą informaciją apie parodas „Statyba 2019“ ir „Energetika 2019“ rasite „Expo vakarai“ socialinio tinko „Facebook“ paskyroje: Parodos Klaipėdoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Klaustukas

kur straipsnio užsakymo numeris?

lankytojas

pagaliau kazkas pajudejo ,kazkas igijo proto, aciu idejos autoriui

As

Kam reikia dėkoti, kad paroda nemokama ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS