Po avarijos akis bado suniokotas šaligatvis | Diena.lt

PO AVARIJOS AKIS BADO SUNIOKOTAS ŠALIGATVIS

Klaipėdiečiams užkliuvo bemaž pusmetį pačiame miesto centre netoli Pilies tilto apgriuvęs šaligatvio bortelis. Netvarka palikta po čia įvykusios avarijos, kai automobilio vairuotojas rėžėsi į stulpą.

Klaipėdiečiai išreiškė nepasitenkinimą šiukšlėmis užverstu taku Naujosios Uosto ir Danės gatvių kampe. Esą subyrėjusios plytos nesurenkamos jau šešis mėnesius.

Kasdien pro šią vietą vaikštantys žmonės pasakojo, kad prieš kurį laiką nuo gatvės buvo pašalintos didžiosios nuolaužos, o  trinkelės sudėtos į šoną. Tačiau šaligatvio bortelis taip ir liko nesutvarkytas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda žadėjo, kad artimiausiu metu jis bus suremontuotas.

Direktorius teigė, esą pavedimas sutvarkyti suniokotą pėsčiųjų tako dalį buvo duotas jau anksčiau, tačiau rangovai to padaryti kažkodėl nesuskubo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To >Lta

Kokius konkursus. Ka cia svaigsti? Tokiems mazaverciams darbams yra sudaryta metine sutartis su vienu rangovu. Jei jos nera , uztenka apklausos budu issirinkti rangova pasiuliusi priimtiniausia varianta. Peza dabar nezinodamas ir ant kitu loja. Pasidomek nuo kokios vertes tie konkursai reikalingi.

>lta

Gal tamstai smegenys nuo karščio ištino. Tokią nesąmonę seniai buvau skaitęs. Per kokį pusdienį, kas tvarkys ? Konkursus visiems darbams reikia skelbti. Jūs galvojate, kad savivaldybėje statybininkų ir tvarkytojų brigada sėdi ir laukia kur čia tvarkyti :DDDDD

Ita

Puse metu nieko nedare ,bet atlyginima gavo ,gerbiami ponai gal nors po miesta pasivaiksciokit ,daugiau pamatysit betvarkes kuria galima sutvarkyti per pusdieni ,ir dar o pro sia vieta manau kasdien pravaziuoja musu gerbiamas Meras ir jis nemato......ar nenori matyti ......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS