Po „drifto“ varžybų – ornamentai ant asfalto | Diena.lt

PO „DRIFTO“ VARŽYBŲ – ORNAMENTAI ANT ASFALTO

Po savaitgalį vykusių automobilių šoninio slydimo varžybų Priestočio gatvėje vietomis nebeliko horizontalaus ženklinimo. Arterijos danga išpiešta padangų „ornamentais“.

Po savaitgalį vykusių automobilių šoninio slydimo varžybų Priestočio gatvėje vietomis nebeliko horizontalaus ženklinimo. Arterijos danga išpiešta padangų „ornamentais“.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, jog apie situaciją žino.

„Pats buvau varžybose. Viską mačiau. Priestočio gatvėje ant asfalto dangos daugiausia liko padangų žymės. Duobių nesusidarė. Vietomis teks atnaujinti ir horizontalų gatvės ženklinimą. Jis nusitrynė“, – komentavo direktorius.

Pasak L.Dūdos, gatvės dangą į ankstesnį būvį yra įsipareigoję atstatyti organizatoriai. Jie turės nuvalyti padangų žymes, atnaujinti horizontalų ženklinimą.

„Prieš kelis metus automobilių šoninio slydimo varžybos taip pat buvo organizuojamos Priestočio gatvėje. Po jų buvo tokia pati situacija. Organizatoriai pasirūpino, kad danga būtų sutvarkyta“, – pasakojo vadovas.

Kai kurių klaipėdiečių nuomone, Priestočio gatvė iš viso ne vieta tokioms varžyboms. Vairuotojai piktinosi, kad uždaryta dalis šios arterijos. Teko daryti lankstus.

„Ar tikrai dėl tokio renginio reikia uždaryti gatvę? Žmonės pasimetę važiavo. Kur važiuoti rodė ne policijos pareigūnai, o civiliai. Mano akimis tokie renginiai tikrai neturėtų vykti gatvėje. O kur dar keliami dūmai? Kas gali pasakyti, kiek jie pakenkė aplinkiniams gyventojams?“, – klausė vienas klaipėdietis.

L.Dūdos nuomone, miestui reikia visokių renginių, o skeptikų ir palaikančiųjų visada buvo ir bus.

„Svarbiausia, kad mieste būtų judesys. Automobilių šoninio slydimo varžybose buvo pilnos tribūnos. Žmonės net su mažais vaikais atėjo“, – tvirtino vadovas.

GALERIJA

  • Po „drifto“ varžybų – ornamentai ant asfalto
  • Po „drifto“ varžybų – ornamentai ant asfalto
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Simas

Kaip tai automobiliai neskirti driftui?? jie specialiai tam ir ruošiami autosportui driftui, ne su kasdieniniais automobiliais tai daroma. Kai valdzia padarys specialia vietą tam renginiui tada galėsime perkelti iš gatvių i specialią trasą. O dabar turime susitaikyti, kad tai vyks gatvėse kol nėra yrengtų tam skirtų vietų.

Laimis

Uždrausčiau drifto varžybas kaip antiekologines. Tai padangų deginimas ir gatvių dangos gadinimas, jau nekalbu apie pačių automobilių išprievartavimą (jie skirti važiuoti). Tai distrukcijos toleravimas, kaip korida Ispanijoje

****

Jus nedarykit is muses dramblio. kokia dar smarve buvau trasoje ir jokios ten smarves nebuvo vejas viska labai greit nunese. o del uzdarytos kelio atkarpos irgi nereiketu skustis butu laikas jau priprast tie renginiai buvo ir bus rengiami. Kodel niekas nieko nesake kai buvo apie metus laiko danes tiltas uzdarytas ir visi isgyveno o cia tik porai dienu ir tuo labiau savaitgali kai nera jau tokio didelio judejimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS