Premjeras S. Skvernelis aplankys Skuodą, Kretingą ir Gargždus | Diena.lt

PREMJERAS S. SKVERNELIS APLANKYS SKUODĄ, KRETINGĄ IR GARGŽDUS

  • 25

Premjeras Saulius Skvernelis penktadienį išvyksta į vakarų Lietuvą. Viešnagės regionuose metu ministras pirmininkas aplankys Skuodą, Kretingą ir Gargždus.

„Tradicinis vizitas po regionus, ką premjeras daro nuo pat savo kadencijos pradžios. Paprastai tų vizitų metu kalbamasi su vietos bendruomene, savivaldos vadovais ir vykstama į vieną ar kelias įmones. Tai padeda iš arčiau susipažinti su vietinėmis problemomis“, – BNS sakė premjero atstovas Tomas Beržinskas.

S. Skvernelis penktadienį susitiks su Skuodo, Kretingos ir Klaipėdos rajonų savivaldybių atstovais, lankysis naujoje Kretingos viešojoje bibliotekoje, taip pat užsuks į Gargždų kultūros centrą, apsilankys bendrovėje „MARS Lietuva“ Gargžduose, bendrovėje „Terekas“ Kretingoje ir kitur.

T. Beržinskas teigė, kad tai bus antrasis šiemet S. Skvernelio vizitas regionuose.

Sausį premjeras lankėsi Tauragėje, Šilutėje ir Rusnėje. Per pastarąją viešnagę S. Skvernelis paskelbė dalyvausiantis šiemet vyksiančiuose šalies prezidento rinkimuose.

Pernai premjeras aplankė Klaipėdos rajoną, Pagėgius, Visaginą, Elektrėnus, Kaišiadoris, Pasvalio rajoną ir kitas šalies vietoves. 2017 metais jis 20 kartų keliavo po visą šalį.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Nezabitauskas

Zelemunčikai, su visa pagarba, bet lotynų kalbos neliesk! Europos civilizacija kilo iš lotynų ir plito per lotynų kalbą. Graži, skambi, lanksti, turinti turtingą palikimą kalba. Daug šimtmečių ji Europai buvo mokslo, politikos, tautų bendravimo kalba. Universitetuose visi dalykai buvo dėstomi tik lotynų kalba. Jokiai gyvai tautai lotynų kalbos vartojimas neteikė privilegijų, kaip kad buvo TSRS su rusų kalba ar dabar yra su anglų kalba. Tikiuosi, kada nors Vakarai ateis į protą, ir didžiausia klaida - atsisakyti lotynų kaip bendravimo kalbos - bus ištaisyta.

zelemunčikas

Kas čia tokio.Lotynai prieš tūkstančius metų kažkur išėjo o jų kalba,kad niekas nesuprastų,medikai lig šiol receptus rašo.

Juokdarys

Lai nuvažiuoja anglijos lietuviu aplankyt gal anglu kalbos pramoks...... I prezidentus balatiruojas kaimo jurgis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS