Prezidentas su komanda gilinsis į Klaipėdos krašto aktualijas | Diena.lt

PREZIDENTAS SU KOMANDA GILINSIS Į KLAIPĖDOS KRAŠTO AKTUALIJAS

  • 7

Tęsdamas darbo regionuose tradiciją antradienį prezidentas Gitanas Nausėda su patarėjais gilinsis į Klaipėdos krašto aktualijas.

Valstybės vadovas nuotoliniu būdu bendraus su šio regiono savivaldybių merais, vietos medikų atstovais ir Jūros tyrimų instituto vadovybe, pranešė Prezidentūra.

„Konferencinių skambučių metu bus aptarta, kaip septynios savivaldybės – Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono, Kretingos rajono, Neringos, Palangos, Skuodo rajono ir Šilutės rajono – tvarkosi su koronaviruso pandemijos (COVID-19) keliamais iššūkiais, kokia padėtis šiuo metu yra regiono sveikatos apsaugos įstaigose, kaip įgyvendinamos paramos ekonomikai priemonės ir kokių žingsnių reikėtų, siekiant iš krizės išeiti sustiprėjus“, – BNS perduotame komentare sakė prezidento patarėjas Antanas Bubnelis.

Kalbėdamas su merais prezidentas taip pat kels klausimą, kokiomis priemonėmis reikėtų spręsti didžiausias regiono aplinkosaugos problemas.

Ekonominės ir socialinės politikos grupės patarėjai savo ruožtu nuotoliniu būdu bendraus su regiono savivaldybių socialinių paslaugų skyrių vedėjais, Užimtumo tarnybos ir „Sodros“ atstovais, verslininkais.

Numatyti Nacionalinio saugumo grupės patarėjų pokalbiai su Klaipėdos regiono policijos, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, Krašto apsaugos savanorių pajėgų atstovais.

Švietimo, mokslo ir kultūros grupės patarėjai aktualius klausimus aptars su regiono savivaldybių švietimo skyrių vadovais, profesinių mokyklų ir aukštųjų mokyklų vadovais, regioninės kultūros tarybos nariais.

Tapęs G. Nausėda su patarėjais ėmė rengti darbo dieną trunkančius vizitus į regionus. Gruodį lankytasi Utenos regione, sausį – Plungėje, vasarį – Kazlų Rūdoje.

Šįkart dėl karantino bus posėdžiaujama nuotoliniu būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kada

mūsų Valstybės aukščiausi asmenys išeis iš savo asmeninės komforto zonos ir padarys tikrai kažką reikalingo ir konkretaus?

Gilinkis

į teisėsaugos ir teismų nuperkamumo aktualijas o ne sudu užsiiminėk.Kongas su liberastais vistiek nagus visada gauna pasišildyt.O tas yra Klaipėdoje svarbiausia

asd

mūsų prezidentas kaip ir ministrė Vėsaitė nesuvokia kas jis yra ar prezidentas ar koks aplinkos ministras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS