Prieškalėdinė paroda „Kalėdos be streso“ | Diena.lt

PRIEŠKALĖDINĖ PARODA „KALĖDOS BE STRESO“

  • 1

„Kalėdos be streso“ – tai pirmoji paroda Klaipėdoje, skirta Kalėdoms pasitikti be streso!

Kiekvienais metais visi kaip išprotėję ieškome kalėdinių dovanų likus kelioms dienoms iki švenčių. Maisto prekių parduotuvės lūžta nuo žmonių Kūčių išvakarėse, o jau apie suknelių paiešką net nėra ką pridurti.

Šios parodos idėja ir gimė iš šio mūsų įpročio. Parodos organizatoriai nori priminti žmonėms, kad Kalėdoms galime pasiruošti iš anksto. Dovanos gali būti nupirktos ramiai ir apgalvotai net ir likus mėnesiui iki švenčių. Vaišių stalą galima apgalvoti iš anksto, o naujas šventinis drabužėlis nebūtinai turi būti apsivilktas parduotuvėje prieš lekiant į kalėdinį vakarėlį.

Parodoje lankytojai turės galimybę įsigyti įvairiausių dovanų, pagamintų pramoniniu ir nepramoniniu būdu. Čia bus net 2 sektoriai dalyvių, kurie prekiaus įvairiausiomis dovanomis. Vienas šių sektorių yra „Rankų darbo dovanos“. Juk visada taip norisi, kad dovana būtų asmeniška ir unikali. Rankų darbo dovanos yra tinkamiausias variantas, nes jos yra subtilios ir kvepia jaukumu.

Kitas sektorius – „Šventinės vaišės“ – yra skirtas maisto produktams. Čia lankytojai ras gurmaniškų, veganiškų, ekologiškų maisto produktų. Saldumynų mėgėjai turės galimybę įsigyti rankų darbo chalvos ir šokoladų, įvairių saldžių kepinių, vietoje gaminamų saldainių. Kavos gurmanai ras išskirtinės kavos, o arbatos mėgėjai galės įsigyti skanios arbatos ir ją pagardinti įsigytu medumi. Visiems gerai žinomi „Smagu kepti“ parodoje rengs mokymus, kurių metu lankytojai galės išmokti Kalėdinių sausainių dekoravimo gudrybių.

Sektorius „Šventinis stilius“ skirtas stileivoms, tiek vyrams, tiek moterims, nes čia galės įsigyti ir naują suknelę, ir naujus marškinius šventėms. O ieškantys kalėdinių kojinių tikrai čia jas ras! Žinoma, rasite ir namams naujų papuošimų – lempučių, kalėdinių vainikų ir kitokių kalėdinių namų dekoracijų.

„Mūsų tikslas pradedant organizuoti šią parodą buvo, kad atvykęs lankytojas galėtų šventėms pasiruošti nuo A iki Z – dovanos, vaišės, stilius. Mes manome, kad mums pavyko, sutelkėme net 170 dalyvių, kurių produktai tikrai yra tinkami Kalėdų dovanai, o jus kviečiame atvykti ir įvertintį šį naują renginį Klaipėdoje. Juk įėjimas į parodą NEMOKAMAS“, –  pasakojo parodos „Kalėdos be streso“ organizatoriai.

Parodoje veiks vaikų kambarys, tad mažieji lankytojai galės smagiai žaisti su profesionaliais animatoriais, kol tėveliai ruošis Kalėdoms.

Nepamirškime, kad Kalėdos yra šilumos ir jaukumo šventė, kurią galima pasitikti be streso!

Paroda vyks lapkričio 23–24 dienomis, „Švyturio arenoje“.

"Socialinė akcija „Parama daugiavaikėms šeimoms“

Daryti gerus darbus – paprasta! Tu gali padovanoti Kalėdų stebuklą daugiavaikėms šeimoms. Prisidėk dovanodamas higienos ar skalbimo priemonių, drabužių, batų, naujų žaislų, buitinės technikos, tiks viskas, kas palengvintų buitį ar nupieštų šypsenas vaikų veiduose.

Visas šias dovanas prašome atnešti į prieškalėdinę parodą „Kalėdos be streso“, kuri vyks lapkričio 23–24 dienomis, Klaipėdoje, „Švyturio arenoje“. Čia jūsų lauks akcijos stendas „Parama daugiavaikėms šeimoms“.

Akciją organizuoja UAB „Expo vakarai“, asociacija „Mano miestas Klaipėda“ ir samariečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

M

Šlykštūs tie prekybininkai su savo "kalėdomis" Lapkričio mėnesį. O dar labiau gaila tos masės žmonių, kuriems tokia šventė kaip Šv, Kalėdos yra pirmiausia lakstymas po prekybcentrius perkant menkavertį šlamštą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS