Rasti remontininkų savivaldybei nesiseka | Diena.lt

RASTI REMONTININKŲ SAVIVALDYBEI NESISEKA

Uostamiesčio valdžia toliau ieško, kas tvarkys savivaldybės salę, kurioje vyksta miesto tarybos posėdžiai. Du prieš tai organizuoti konkursai buvo nutraukti. Tikimasi, kad trečiasis bus sėkmingas.

Uostamiesčio valdžia toliau ieško, kas tvarkys savivaldybės salę, kurioje vyksta miesto tarybos posėdžiai. Du prieš tai organizuoti konkursai buvo nutraukti. Tikimasi, kad trečiasis bus sėkmingas.

Savivaldybės salė, kurioje organizuojami miesto tarybos posėdžiai, bus tvarkoma iš pagrindų.

Planuojama atnaujinti sienas, lubas, grindis, apšvietimą, pakeisti elektros instaliaciją. Bus perkami ir nauji baldai. Pakeistas jų išdėstymas.

Preliminariais skaičiavimais, darbai gali atsieiti apie 50 tūkst. eurų, tačiau galutinė suma paaiškės, kai pasibaigs apklausa. Pastaroji surengta jau trečią kartą.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Viešųjų ryšių poskyrio vedėjos Rimos Beinoravičienės, dabar vyksta gautų pasiūlymų vertinimas. Teikti paslaugą pasisiūlė penki dalyviai.

Tikimasi, kad šį kartą pavyks išrinkti nugalėtoją. Planuojama, kad procedūros bus baigtos per dvi savaites.

Pirmą kartą konkursą teko nutraukti, kai Viešųjų pirkimų tarnyba nurodė, jog dalyvauti apklausoje buvo pakviesta per mažai tiekėjų. Tada ji buvo paskelbta antrą kartą. Tačiau ir šįkart ji nesibaigė sėkmingai. Apklausa nutraukta, nes dalyviai pateikė ne visus reikiamus dokumentus.

Dar nėra galutinai apsispręsta, kur vyks miesto tarybos posėdžiai, kol bus remontuojama didžioji savivaldybės salė.

R.Beinoravičienės teigimu, svarstomos kelios alternatyvos. Manoma, kad miesto taryba galėtų rinktis Koncertų salėje ar Kultūros fabrike.

"Kur galėtų vykti miesto tarybos posėdžiai, svarstoma, tačiau kol kas galutinio sprendimo nėra", – tvirtino vedėja.

Salėje vykstančius mažesnius posėdžius numatoma perkelti į kitas savivaldybės pasitarimams skirtas erdves.

Savivaldybės salėje vykdavo ir didesnių renginių. R.Beinoravičienė atkreipė dėmesį, kad juos dažniausiai organizuoja ne savivaldybė, o kitos organizacijos.

"Vykstant salės remontui, tokie renginiai tiesiog nebus priimami", – komentavo vedėja.

Pabrėžiama, kad savivaldybės salei remontas yra būtinas. Jos būklė prasta. Ji neremontuota jau kelias dešimtis metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

Ar nebėra tarybos nario Juozo Grublio, tai aukštos klasės reikiamas Jums specialistas. Stažavosi tokiems darbams netgi užsienyje. Aš jo darbais labai patenkintas, nors ir dirbo iki stažuotės. Manyčiau ir kainos bus mažiausios, o gal reikės mokėti tik už medžiagas. Nes jis labai didelis Klaipėdos ir Lietuvos patriotas. Mano tel.8 662 33770.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS