Rudenį delfinariume pasitikime linksmai! | Diena.lt

RUDENĮ DELFINARIUME PASITIKIME LINKSMAI!

  • 1

Lietuvos jūrų muziejus rugsėjo 4 dieną rengia vasaros palydėtuvių ir naujų mokslo metų sutiktuvių koncertą delfinariume!

Delfinariumo scenoje 16.30 val. gera nuotaika su jumis dalinsis linksmoji ir kūrybiškoji muzikos grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“!

Nuotaikingi grupės šou masina ne tik suaugusius, bet ir vaikus. Kandūs ir spalvingi, neturintys analogų lietuviškos muzikos padangėje, atlikėjai nepalieka abejingų. Kam nepatinka – į jų koncertus neina, o kam patinka – atmintinai niūniuoja hitus: „Į Venesuelą“, „Gaisrininkų rokenrolas“, „Mažulė“, „Indai“. Visus juos, ir dar daugiau „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ atliks delfinariumo scenoje!

Grupės delfinariume laukia netikėtas išbandymas: dėl žiūrovų dėmesio teks konkuruoti su delfinais. Na, o žiūrovų laukia dviguba šventė: ir puikios muzikos šou, ir delfinų pasirodymas.

Bilietai – www.ljm.lt.

Bilietas suaugusiam – 16 eurų.

Bilietas vaikams nuo 4 metų, moksleiviams, studentams, senjorams – 13 eurų.

Bilietas vaikams nuo 0 iki 3 m. imtinai-simbolinis asmens registravimo mokestis – 1 euras.

Kitos nuolaidos netaikomos.

Šis koncertas perkeltas iš balandžio 18 dienos. Įsigiję bilietus balandžio 18-ajai ir nesusigrąžinę pinigų už neįvykusį koncertą dėl karantino, kviečiami atvykti į koncertą su tais pačiais bilietais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Nebaidykit žuvų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS