S. Šimkaus gatvėje neveikė apšvietimas | Diena.lt

S. ŠIMKAUS GATVĖJE NEVEIKĖ APŠVIETIMAS

Remontuojamoje S.Šimkaus gatvėje kelias dienas neveikė nauji šviestuvai. Prižiūrėtojai žadėjo išaiškinti, kas nutiko ir pašalinti gedimą.

Miesto centre gyvenantis klaipėdietis pasakojo, kad prieš kelias dienas pastebėjo, jog S.Šimkaus gatvėje nešviečia žibintai. Arterijoje tvyro aklina tamsa.

„Anksčiau tikrai apšvietimas veikė, nors gatvė ir buvo remontuojama. Tikrai nejauku vaikščioti tamsoje. Juolab, kad taip anksti temsta. Baisu koją kažkur ne ten pastatyti. Kai parvažiuoja automobiliai ir pašviečia savo žibintais, net krūpteli“, – pasakojo klaipėdietis.

Pasak įmonės „Gatvių apšvietimas“ generalinio direktoriaus Algimanto Laurinavičiaus, nors S.Šimkaus gatvėje dar tebevyksta darbai, apšvietimas jau buvo įjungtas.

„Negavome jokių nusiskundimų, kad čia šviestuvai nedega. Ačiū už informaciją. Dar šiandien nuvyksime ir pasižiūrėsime“, – trečiadienį tvirtino vadovas.

Anot A.Laurinavičiaus, gal gatvę remontuojantys darbininkai kažką pajudino ar nukasė ir žibintai užgeso.

„Viską sutvarkysime“, – pabrėžė vadovas.

S.Šimkaus gatvės rekonstrukcija turėtų būti pabaigta iki metų pabaigos. Ji pradėta balandį.

Buvo pašalinti 97 seni, ligoti, miesto želdinių reikalavimų neatitinkantys medžiai. Jų šaknys ardė asfalto dangą, šaligatvius. Vietoje jų buvo pasodintos 66 naujos mažalapės liepos. Dar 11 buvo perkeltos į kitą vietą.

Apšvietimas arterijoje įrengtas vienoje gatvės pusėje. Liko suremontuoti šaligatvius. Pastarieji susiaurinti, o automobilių stovėjimo vietos taps platesnės.

GALERIJA

  • S. Šimkaus gatvėje neveikė apšvietimas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klausimėlis savivadybei ar gatvių apšvietimui

Kodėl Šviesos-Veterinarijos gatvėjse prieš 6-7 metus pakloti požeminiai elektros kabeliai iki šiol taip ir neveikia? Gatvių apšvietimo oriniai kabeliai plaikstosi, o žmonės stebisi,kodėl sukišo tiek pinigų, kasė, rausė, o dabr taip ir paliko. Sakė nebebus tų orinių kabelių šakoe paskendusių ir apšvietimo betoninių stulpų, kabeliai bus po žeme. Bet viskas sustojo, pabaikite darbą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS