Per sausį uostamiesčio gatvėse sutvarkyta daugiau nei 500 duobių | Diena.lt

PER SAUSĮ UOSTAMIESČIO GATVĖSE SUTVARKYTA DAUGIAU NEI 500 DUOBIŲ

  • 7

Siekiant užtikrinti eismo saugumą ir komfortą, Klaipėdos gatvėse, nelaukiant pavasario, vyksta duobių lyginimo darbai. Uostamiesčio savivaldybės duomenimis, vien per sausį gatvėse jų sutvarkyta per 500.

„Nors remontas šaltu asfaltu – laikinas sprendimas, taip siekiame užtikrinti, kad gatvėse būtų galima vairuoti saugiai bet kuriuo metų laiku. Taip pat jau planuojame didesnius gatvių remonto darbus, kurie prasidės, kai tik bus tinkamos oro sąlygos bei pilnu pajėgumu veiks karšto asfalto gamyklos“, – pranešime spaudai teigė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Asfalto dangos remontui savivaldybė šiemet skirs 1,2 mln. eurų. Anot jos, visame mieste bus tvarkomos pažeistos vietos, o Žardininkų gatvėje bus tiesiama nauja asfalto danga.

Dar apie 8 mln. eurų bus skirta rekonstrukcijos ir kapitalinio remonto projektams. Už šias lėšas bus pabaigta Baltijos pr.–Šilutės pl.–Vilniaus pl. žiedo rekonstrukcija, senamiestyje bus rekonstruojama Aukštoji gatvė, bus tęsiamas Liepojos g. dubliuojančios gatvės įrengimas, asfaltuojami žvyrkeliai. Taip pat numatytas Paryžiaus Komunos gatvės atnaujinimas, kuris prasidės šiemet ir bus baigtas kitąmet.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Dirbta buvo daug

Dieve, duok, kad orai nebūtų įtakoję atliktų darbų kokybės.Žiema šalta, kritulių visokiausių buvo gausu.

Bukagalvi,

tekstas per sunkus ? Liberalus išsilavinimas - bemokslis ?

esfaltuojam sniegą

prie buko mero nieko nuostabaus.Kaip sakoma pinigai į balą...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS