Senajame turguje – permainos | Diena.lt

SENAJAME TURGUJE – PERMAINOS

Savivaldybei priklausančios bendrovės "Senasis turgus" direktorius Arvydas Gaudiešius nusprendė išeiti iš darbo. Laikinai, kol įmonės valdyba išrinks naują vadovą, į šias pareigas planuojama skirti Naujojo turgaus direktorių Viačeslavą Karmanovą.

Bendrovės "Senasis turgus" valdybos pirmininkė, Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo patarėja Genovaitė Paulikienė patvirtino, kad valdyba sprendimą dėl A.Gaudiešiaus prašymo patenkinimo turėtų priimti šiandien vyksiančiame valdybos susirinkime.

"Tiesiog traukiuosi, nes 20 d. ir taip darbo sutartis baigiasi. Todėl nusprendžiau pats pasitraukti. Ačiū, viskas, komentarų nebus daugiau", – neatviravo A.Gaudiešius.

Buvusį Senojo turgaus direktorių laikinai turėtų pakeisti jo kolega iš Naujojo turgaus – V.Karmanovas, kuris turėtų prižiūrėti abi turgavietes.

Dienraščio žiniomis, V.Karmanovas su pasiūlymu oficialiai laikinai vadovauti dar ir Senajam turgui sutiko, įmonės valdyba jį turėtų patvirtinti šiandien.

"Įmonių akcininkas – tas pats, vykdome tą pačią funkciją, tai sprendimas logiškas. Dirbsiu. O ko čia man bijoti? Pirmiausia, Senasis turgus gerokai mažesnis, pabandysiu viską išsiaiškinti, kas ten ne taip. Šiandien vyks valdybos posėdis, ir viskas turėtų būti nuspręsta oficialiai. Man pasiūlė, aš sutikau", – optimizmo nestokojo V.Karmanovas.

V.Karmanovas Senajam turgui vadovaus, kol bus išrinktas naujas direktorius.

Pagrindinė bendrovės "Senasis turgus" veikla – turgaviečių paslaugų teikimas prekybininkams, prekybinės įrangos ir patalpų nuoma, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

Vienintelis bendrovės akcijų savininkas yra Klaipėdos miesto savivaldybės administracija.

Artimiausiu metu Senajame turguje turėtų būti pradėti aplinkos tvarkymo darbai, už ES lėšas miestas ketina rekonstruoti turgaus aikštę ir prekybos paviljonus.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Anonimas

Renovavo už ES pinigus Naują turgų!!! Vėjai švilpauja… aūūū! Tuščios patalpos…

Anonimas

ES pinigai turėjo būti skirti Senajam turguj, o ne Naujam!!! Būtų traukos centras. Toli važiuot nereikia, tik iki Latvijos , kad įsitikintumėm…

Vėtra

Į Naująjį turgų sukišo pinigus - tuščia , nejauku , nyku . Tas pats su Jono kalneliu su Vydūno aikšte su Dangės krantine bus. Pilkos trinkelės kelios šakelės apdžiūvusios prikaišiotos ir milijonai išplauti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS