Sendvario seniūnija paslaugas teiks nuotoliniu būdu | Diena.lt

SENDVARIO SENIŪNIJA PASLAUGAS TEIKS NUOTOLINIU BŪDU

  • 0

Jau netrukus Sendvario seniūnijos pastate prasidės rekonstrukcija, kurios metu bus įrengiamos papildomos grupės darželinukams. Todėl seniūnijos darbuotojai artimiausiu metu dirbs ir paslaugas gyventojams teiks nuotoliniu būdu.

Siekiant užtikrinti viešųjų paslaugų teikimo ir įprasto darbo proceso tęstinumą, nuotoliniu būdu seniūnija dirbs nuo spalio 18 d. Vėliau persikels į nuomojamas patalpas.

„Karantinas jau parodė, kad galime prisitaikyti prie kitokių sąlygų, pavyzdžiui, dirbti ir nuotoliniu būdu. Ir artimiausius kelis mėnesius Sendvario seniūnijos gyventojams bus teikiamos visos reikalingos paslaugos. Kviečiu jas užsakyti netgi greitesniu – elektroniniu – būdu. Jei bus reikalingi originalūs dokumentai, darbuotojai juos išduos sutartoje vietoje susitikę su gyventoju. Taip pat bus sudaryta galimybė pasinaudoti Kretingalės seniūnijos patalpomis, pavyzdžiui, norint atlikti notarinį veiksmą ar pakonsultuoti interesantą gyvai“, – teigia Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Justas Ruškys. Elektronines paslaugas pagal gyvenimo atvejus rasite ČIA, pagal sritis – ČIA.

Primename, kad Slengiuose įrengus papildomas darželio grupes, jas galės lankyti apie 40 vaikų. Rekonstrukcijos metu bus pristatytas priestatas, sujungtas bendru įėjimu su buvusiu seniūnijos pastatu, jo pirmo aukšto patalpos bus perplanuotos. Patalpos bus pritaikytos dviem ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo grupėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS