Senieji liberalai „patrolino“ patys save? | Diena.lt

SENIEJI LIBERALAI „PATROLINO“ PATYS SAVE?

  • 12

Naujai įsikūrusios liberalios Laisvės partijos įrašas socialiniame tinkle "patrolino" senuosius liberalus.

Birželio pradžioje Vilniuje įsteigta nauja politinė jėga stiprina pajėgas. Visuose didžiuosiuose miestuose ir mažesniuose miesteliuose vienas po kito steigiami skyriai.

Vilniuje, Kaune, Biržuose, Kaišiadoryse skyriai jau įkurti, o netrukus šios partijos atstovybė atsiras ir uostamiestyje. Planuojama, kad tai nutiks jau kitą savaitę. Neatmetama galimybė, kad nariais taps dalis buvusių ir net esamų Klaipėdos liberalų sąjūdžio atstovų.

Belaukiant steigiamojo susirinkimo, Laisvės partijos pirmininkės pavaduotoja, Klaipėdos miesto tarybos narė Vaida Žvikienė feisbuke pasidalijo įvairių diskusijų sukėlusia žinute su vaizdu, kaip Klaipėdos liberalų sąjūdis paprašė prijungti prie Laisvės partijos steigėjų grupės.

Audringas diskusijas sukėlęs įrašas buvo aptarinėjamas visą savaitgalį. Pasak komentatorių, sujudusioje Klaipėdos liberalų sąjūdžio skyriaus grupėje situaciją teko aiškinti net skyriaus pirmininkui – buvo išplatintas pareiškimas, kad tokius sprendimus priima skyriaus taryba.

Ar šis virtualus kvietimas virs realybe?

"Taip, gavome prašymą prisijungti feisbuke. Suvokiame, kad čia kažkoks vidinis kolegų nesusipratimas. Gal tiesiog po suvažiavimo gero vakarėlio. Mes į tai žiūrime su šypsena. Čia panašiai, jei alkoholio pramonės atstovai gautų Aurelijaus Verygos prašymą draugauti", – su šypsena komentavo V.Žvikienė.

Pašnekovės žodžiais, Laisvės partija atvira visiems.

"Visus liberaliai mąstančius, pozityvius ir idėjų turinčius žmones spalio 5-ąją kviečiame į Klaipėdos skyriaus steigiamąjį susirinkimą. Visų laukiame. Svarbu širdy liberalas", – teigė pirmininkės pavaduotoja.

Visus liberaliai mąstančius, pozityvius ir idėjų turinčius žmones spalio 5-ąją kviečiame į Klaipėdos skyriaus steigiamąjį susirinkimą.

Spalio 5 d. įvyks Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus steigiamasis susirinkimas. Jo metu bus išrinktas skyriaus pirmininkas, paaiškės valdybos sudėtis.

Pati V.Žvikienė sakė dar neapsisprendusi, ar pretenduos į Klaipėdos skyriaus pirmininko pareigas.

Praėjusį penktadienį Laisvės partija įsteigė Kauno skyrių. Jo pirmininku išrinktas Šakių rajono tarybos narys Mindaugas Tarnauskas. Kaune Laisvės partijai priklauso per 350 aktyvių žmonių.

Vilniaus skyriui vadovauja Vilniaus miesto tarybos narys Kasparas Adomaitis.

Laisvės partijos pirmininkė – Seimo narė Aušrinė Armonaitė.

Nuo rudens iki metų pabaigos Laisvės partija planuoja įsteigti trisdešimt atstovybių visoje Lietuvoje. Teigiama, kad Laisvės partija daugiausia narių telkia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir užsienyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

laisvės partija

deklaravo tris pagrindines kryptis - kanapių legalizavimas, mažumų teisės ir moterų teisės. Nu klaipėdiečiai pirmyn, junkitės. Dar kokias nors lenteles būtinai nukabins, nes Vilniuje jau tai vyksta.

juk

tai politgentvyliuko naji /vabalai/ bandantys prasigrauzt prie lobvionkuri laizo dydesni .gyviai.........

Magyla

O dėžučių nuo brendžio jau turite? Be dėžučių neisiu - noriu ir aš paskolos be raštelio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS