Senjorų šventei – nuolaidos duonai | Diena.lt

SENJORŲ ŠVENTEI – NUOLAIDOS DUONAI

Šviežia, kvepianti ir gardi duoda – neatsiejama kiekvieno uostamiesčio gyventojo kasdienybės dalis. Rytoj, minint tarptautinę Pagyvenusių žmonių dieną, visose „Klaipėdos duonos“ Šiltos duonos krautuvėlėse išskirtinį dėmesį žadama skirti senjorams, kuriems bus taikoma net 25 proc. nuolaida visai produkcijai.

Šiais, senjorams dedikuotais metais, bendrovė ypatingu dėmesiu ir šiluma apgaubia brandaus amžiaus klaipėdiečius.

„Kadangi šie metai yra Senjorų, įmonė geranoriškai prisideda prie šios gražios iniciatyvos. Pagyvenusius žmones norime nudžiuginti šiltomis akcijomis. Sutapo ir dar viena graži proga. Spalio 1-oji yra paskelbta tarptautine Pagyvenusių žmonių diena. Norėdami pažymėti šią datą, rytoj senjorams duona ir konditerijos gaminiai bus siūlomi net 25 proc. pigiau“, – kalbėjo bendrovės „Klaipėdos duona“ atstovė Dovilė Kvekšaitė.

Anot jos, tai dar ne visos staigmenos, laukiančios pagyvenusiųjų spalio 1-ąją. Brandaus amžiaus klaipėdiečiai galės užsiregistruoti nemokamai ekskursijai su gaminių degustacija „Šiltos duonos kelias“ į uostamiesčio kepyklą. Pagyvenę uostamiesčio gyventojai galės paragauti duonos ir konditerijos gaminių. Registracija į ekskursiją vyks spalio 1–2 d. tel. 846 390 730.

Ne tik uostamiestyje, bet ir Kretingoje, Gargžduose, Palangoje įsikūrusias Šiltos duonos krautuvėlės, į kurias bendrovės mašinos atrieda net tris kartus per dieną, kad tiesiai nuo krosnies pirkėjams pristatytų šviežias bandeles, pyragus, batonus ir, žinoma, duoną, jau įvertino ir patys senjorai.

„Į krautuvę užsuku dažnai. Niekada neteko nusivilti. Visa produkcija – šviežia ir tirpstanti burnoje. Žinoma, dažniausiai perku duoną, tačiau mėgstu save ar anūkus palepinti įvairiais saldėsiais”, – kalbėjo senjorė Regina.

Jai antrino ir klaipėdietė Valerija. Moteris pripažino, kad užsukti į šiltos duonos krautuvėlę ją vilioja ne tik pamėgta „Klaipėdos duonos“ produkcija, bet ir šiltas aptarnavimas bei taikomos akcijos.

„Džiaugiuosi, kad pardavėjos duoną gali pjaustyti ketvirčiais, visada pristato naujoves, paragina jas išbandyti“, – kalbėjo Valerija.

„Klaipėdos duona“ išskirtinį dėmesį teikia ne tik senjorams. Bendrovė jau daug metų rūpinasi socialine gerove uostamiestyje.

„Esame klaipėdietiška įmonė, todėl pagarbą miestui išreiškiame darbais ir veiksmais. Būdami socialiai atsakingi, prisidedame prie įvairių miesto renginių, remiame Klaipėdos miesto nakvynės namus, Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritą, „SOS vaikai“ Klaipėdos fondą, Klaipėdos šv. Kazimiero parapijos Caritą“, – vardijo bendrovės atstovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS