Siekis – diskredituoti Dainų šventės įvaizdį? | Diena.lt

SIEKIS – DISKREDITUOTI DAINŲ ŠVENTĖS ĮVAIZDĮ?

  • 16

Jubiliejinė 100-mečio Dainų šventė atvilios į sostinę tūkstančius dalyvių ir žiūrovų, tai renginys, skirtas džiaugtis ir didžiuotis savo šalimi. Uostamiesčio ir Klaipėdos rajono dainininkai bei šokėjai, jau repetuojantys būsimus šventinius pasirodymus, nustebo perskaitę, esą jie maitinami prastu maistu.

Į Vilnių pirmieji šventės dalyviai išvažiavo dar savaitės pradžioje.

Karštis ir pasirengimas būsimiems pasirodymams tapo nemenku išbandymu, bet ansamblių bei chorų nariai apie tai žinojo ir dėl to pakilios nuotaikos nepraranda.

Būtent todėl juos nustebino kai kuriuose naujienų portaluose skelbiama žinia apie tai, kad klaipėdiečiai esą gauna itin prastus maisto produktus, o duoną – net supelijusią.

Tokią informaciją, klaipėdiečių žiniomis, skleidžia visuomenininke save vadinanti Klaipėdos priemiesčio gyventoja, iš tiesų pati teisiama už kriminalinį nusikaltimą.

„Nesuprantu, kodėl ir kokiu tikslu rašoma netiesa. Klaipėdiečiai čia gyvena ir neturi kuo pasiskųsti. Bendraujame ir su kitų kolektyvų nariais ne tik iš Klaipėdos, bet ir rajono, bet jokių priekaištų maistui, kurį gauname, neturime. Panašu, kad taip tyčia norima diskredituoti šventės įvaizdį“, – kalbėjo Klaipėdos etnokultūros centro vadovė Nijolė Sliužinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Organizuoti tokį didelį renginį nėr paprasta

Masinis maitinimas niekur nėra kaip restorane. Svarbu saugus ir žmonės pamaitinti. Badu tikrai niekas nemirs. Va Maskvoj nuo užsakomo maisto virs šimto žmonių ligoninėj atsidūrė su botulizmu. Dešimtys su dirbtine ventiliacija. Nevykit Dievo į medį. Neblogai Lietuvoje valgot. Šokit, dainuokit, švęskite. Džiaukitės gyvenimu.

Ragavęs

Skanus tas maistas. Ne Michelin pateikimas, bet viskas su juo gerai. Ir viskas šviežia

danutė

Visada buvo ir bus, kas be sąmokslo teorijų negali gyventi. Per daug įspūdinga šventė, jos tikrai neužgoš tie burbįjimai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS