Skulptūrų parką nusiaubė jį tvarkęs neblaivus traktoriaus vairuotojas? | Diena.lt

SKULPTŪRŲ PARKĄ NUSIAUBĖ JĮ TVARKĘS NEBLAIVUS TRAKTORIAUS VAIRUOTOJAS?

Skulptūrų parke pastebėtos išlūžusios ir išvartytos informacinės skulptūrų lentelės. Žmonės įsitikinę, kad taip neatsargiai esą galėjo pasielgti asmuo, parke važinėjęs traktoriumi. Šalia parko takelių pastebėta ir išvažinėta veja.

Klaipėdos savivaldybės puslapyje klaipėdietis paskelbė įrašą, kuriame teigė, kad neva Skulptūrų parke tvarkymo darbus galėjo atlikti tik neblaivus traktoriaus vairuotojas.

Tokią išvadą gyventojas padarė pamatęs parke išvartytas, išlaužytas, o kai kur ir sulankstytas informacines lenteles, kuriose užrašyti skulptūrų pavadinimai.

Taip pat matomi ir didelių ratų pėdsakai ant vejos krašto. Veikiausiai vairuotojas buvo priverstas užvažiuoti ant vejos dėl didelių gabaritų, o dėl lietingų dienų vejos žemė galėjo tapti minkštesnė, tad ratai žymes paliko dar ryškesnes.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad situacija apie sugadintas informacines lenteles žinoma ir jau netrukus rangovai turėtų viską sutvarkyti.

„Apie situaciją Skulptūrų parke, kad išverstos nuorodų informacinės lentelės, mums yra žinoma. Rangovui, vykdžiusiam darbus, nurodyta iki šios savaitės pabaigos sutvarkyti išverstus stendus“, – aiškino I. Kubilienė.

Vedėjos pasiteiravus, ar tvarkymo darbus tikrai galėjo atlikti neblaivus darbuotojas, I. Kubilienė patikino, kad tokios informacijos ji negavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

va v a

Narkomanai tie kas po parką vaikštinėją, ir jų daug.

Česka

Mažu traktoristas performancą darė :-)

MTZ

Geriau jau ta Madam Kubilienė-eitų kuo toliau nuo miesto tvarkymo reikalų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS