Slapta renginių vieta nesutrukdė populiarumui | Diena.lt

SLAPTA RENGINIŲ VIETA NESUTRUKDĖ POPULIARUMUI

  • 0

Apie vieną paslaptingiausių renginių erdvių Lietuvoje žinia sklinda iš lūpų į lūpas. Čia buvusieji žino, kokie nepakartojami renginiai vyksta šioje baltojo tigro prižiūrimoje erdvėje, tačiau daugelis net nežino tikslios vietos. Prie durų nerasite iškabos, o peržiūrėję patalpų nuotraukas kartais suabejosite, ar tai ta pati erdvė. „Tigro kambario“ patalpos – mobilios, tad gali transformuotis iš įprastos erdvės stilingam vakarėliui į netradicinę, toje pačioje vietoje vykstančią tuoktuvių ceremoniją.

Apie erdvę ir transformacijas

Svečias, pakviestas į „Tigro kambarį“ („Tiger room“), suglumsta, kur ieškoti renginio vietos, apie kurią žino tik viena – bus šaunu ir nepamirštama.

Klasika bei prabanga alsuojanti unikali vieta – lengvai transformuojama. Svečius pasitinkantis ir iš kambario centro žvelgiantis baltasis tigras prireikus gali tapti vyčiu – norint įregistruoti santuoką neįprastoje vietoje.

Tamsus akvariumas sienoje gali virsti šokėjos scena, o pagrindinė salės siena – ekranu kino teatre. Fotogeniška net pati erdvė: nesvarbu, kurią vietą pasirinksi fotosesijai – visos nuotraukos bus puikios, nes klasika niekada nesensta. Lengvai transformuojamoje aplinkoje lieka tik tam tikri kambario šeimininko paslėpti kodai, išskirtinumas ir prabanga, deranti su jaukumu.

Šioje renginių erdvėje organizuojami įmonių vakarėliai, gimtadieniai, mergvakariai, bernvakariai, teminiai vakarai. Ši erdvė matė žinomų Lietuvos žmonių vestuves, prabangią Šv. Valentino vakarienę su sužadėtuvėmis, daugybę šou programų, kurias organizuoja ne vienerius metus dirbantys profesionalai, drąsiai galintys pasakyti, ko nori ir ką jaučia publika.

Kaip prasideda renginys? Kol renkasi svečiai, renginio dalyviams išdalinami žetonai ir jie kviečiami į žaidimų erdvę, kurią sudaro du žaidimo stalai. Per ribotą laiką suteikiama galimybė laimėti pagrindinį tigro dovanojamą vakaro prizą, o pasirodžius pačiam baltajam tigrui vakarėlis prasideda! Teatralizuotame renginyje iki smulkmenų būna apgalvota kiekviena detalė, tik patvirtinant, kad net aštrūs dalykai gali būti pateikti skoningai ir estetiškai.

Apie reklamą ir fantaziją

Geriausia reklama – iš lūpų į lūpas – tokią poziciją nuo veiklos pradžios pasirinkęs „Tigro kambario“ šeimininkas džiaugiasi, kad strategija pasiteisino. Per trejus metus jam teko organizuoti renginius net patiems išrankiausiems klientams, kurie iki šiol negaili šiltų atsiliepimų.

„Galiu įgyvendinti didžiausius kiekvieno kliento norus ir vizijas, net pačias slapčiausias“, – intriguoja kambario šeimininkas, apsiimantis organizuoti renginius nuo A iki Ž, iki mažiausių smulkmenų. Jam jau ne kartą teko apstulbinti net visko mačiusius klientus.

Renginių amplitudė svyruoja nuo ekstravagantiško vakarėlio iki simfoninio orkestro. Bendradarbiaudamas su daugeliu atlikėjų iš viso pasaulio, prireikus renginio organizatorius gali atskraidinti bet kurį iš bet kokio kampelio.

Bene įsimintiniausiu iššūkiu „Tigro kambario“ šeimininkui tapo vieno garsaus šalyje nuomonės formuotojo ir fotografo jubiliejinis gimtadienis su vienintele užduotimi – nustebinti. Pavyko, nes jubiliatas iki šiol nepamiršta paminėti ypatingos šventės Klaipėdoje. „Tigro kambario“ šeimininkas juokiasi, kad apie šį vakarėlį žmonės kūrė legendas, net nežinodami, kas vyko už uždarų „Tiger Room“ erdvių.

Apie storą piniginę ir rožinį dramblį

„Ar išpildysiu visus turinčio neribotą fantaziją ir storą piniginę užsakovo norus? Tikrai taip. Kartais neprireiks ir storos piniginės. Jei pageidausite, į šią nedidelę erdvę galėsiu įstumti net rožinį dramblį“, – tikino pašnekovas.

„Tigro kambaryje“ komfortiškai gali jaustis 40 žmonių, prireikus klubinio varianto, tilptų ir iki 60 svečių.

Nė vienas klientas nesiskundė dėl kainos. Prabangią bei išskirtinę šventę galima susikurti net turint vidutinį biudžetą, o pradinė renginio kaina prasideda nuo 600 eurų.

Apie procesą ir prašymą svečiams

Išanalizavęs užsakovo pomėgius, poreikius iki smulkmenų, jis sukuria renginio scenarijų, kur apgalvota kiekviena detalė. Išbandžiusieji žino – bus tikrai originalu, kokybiška ir įspūdinga.

„Esu profesionalas, tad renginio scenarijų galiu sukurti per parą. Taip jau yra nutikę, bet geriau, kai tam paliekamos dvi paros. Nebijau, kai mane kopijuoja – tai mane įkvepia ir pakylėja. Vadinasi, gerai darau. Turiu tiek idėjų, kad kiti nespės manęs vytis“, – intrigavo išskirtinės erdvės šeimininkas, kadaise su savo atlikėjų grupe išmaišęs įvairius pasaulio kampelius.

„Tigro kambario“ šeimininkas savo svečių prašo tik vieno – gražiai atrodyti ir gerbti aptarnaujantį personalą, kuris įdeda daug jėgų, kuriant nepamirštamą šventę.

Apie „Baltojo tigro“ kilmę

Kaip gimė idėja dėl kambario pavadinimo? Pašnekovas pasakoja, kad 25 gimtadienio proga šventę organizavę draugai pavadino jį Baltuoju tigru. „Charakteris, kilmė, ramybė, prireikus – aštrumas. Iš tiesų jaučiuosi kaip tas baltasis tigras“, – sutiko jis.

Vėliau draugų sugalvotą gimtadienio temos idėją pratęsė – pats rengdavo Baltojo tigro gimtadienius, į kuriuos norėdavo pakliūti kiekvienas draugas. Asmeninės šventės organizavimas kelerius metus buvo laukiamiausias ir didžiausias renginys.

Po penkerių metų likimo kortos taip sukrito, kad vietoj kelionės už Atlanto uostamiestyje gimė išskirtinė renginių erdvė – „Tigro kambarys“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS