Smiltynės pliaže – nauji hamakai | Diena.lt

SMILTYNĖS PLIAŽE – NAUJI HAMAKAI

Nuo šiol uostamiesčio pliaže poilsiautojai ne tik maudysis ir lepinsis saulės voniomis, bet ir mažins stresą supdamiesi naujuose gultuose. Jeigu naujovė pasitvirtins, hamakų poilsiautojai paplūdimiuose sulauks ir daugiau.

Penktadienį Smiltynės paplūdimyje baigti montuoti penki supamieji gultai.

Nuo šiol prie jūros atvykę klaipėdiečiai ir miesto svečiai stresą mažins gulėdami gultuose ir klausydami bangų mūšos.

Juos, įgyvendindama socialinį projektą "Be streso", padovanojo viena draudimo bendrovė.

Tiesa, medinius stovus, ant kurių pritvirtinti medžiaginiai gultai, įrengė biudžetinė įstaiga "Klaipėdos paplūdimiai".

Pasak "Klaipėdos paplūdimių" direktoriaus Virginijaus Urbono, iš pradžių gultus planuota pakabinti mieste.

Vis dėlto, įvertinus tai, kad uostamiestyje trūksta poilsiui skirtų pievelių, nuspręsta, jog labiau jie pravers paplūdimyje.

"Klaipėdoje neturime piknikų pievelių tradicijos, be to, įvertinome pavojų, kad mieste gultai gali būti greičiau suniokoti. Smiltynėje ramiau. Jeigu poreikis bus didesnis, savo jėgomis ateityje įrengsime tinklinius gultus", – pasakojo V.Urbonas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

To Spigliotai vielai -> kepkis savo mesa

Papasakok vaikeli, kada paskutinį kartą kepei savo mėsą? Ar skanu buvo? Ir dar, - nusišluostyk pieną nuo lūpų. :)

Spigliotai vielai

Tu i botanikos soda nueik sumokek kelis eurus ir kepkis savo mesa tarp gelinu su vaizdu i upe. Jai nori jurines tematikos nueik i jacht kluba sumokek kelis eurus ir kepkis savo miesa su vaizdu uosto akvatorija praplaukiančius laivus:) Jai neturi fantazijos tau niekas nepades.

eziukui

Jūs visiškai teisus aš nežinau kas yra aptvertos teritorijos savininkas. Prašau neiškraipyti mano minties ir nesikabinėti prie žodžių. Čia dėl vaizdo ties minėta kavine "Banglentė" niekas? nekaltas, visi su EZIU priešakyje džiaugiasi spygliuoto tvorom, betono sienom, pradedant nuo uosto vartų iki šiaurinio rago.KLASKO tarša kraunant atviru būdu geležies rūdą. Ir tik prašau neverkšlenkit, kad Klaipėda ypač senamiestis "miršta". Dar juokinga, kad niekas nenustato iš kur Klaipėdos pietinėje dalyje tvyro smarvė, gyventojai naktį per karščius laiko uždarę langus. Kas tas "MIESTAS" ? gyventojai ar meras su savo "komanda" savivaldybės taryba (visiškai pavaldi merui). Ezy paaiškink kaip čia yra, gal aš kaltas, už tai kad Klaipėdos miestas tik žodžiais "eina" į proveržį, o iš tikrųjų yra visiška stagnacija, kaip Brežnevo laikais: sėdim vagone linguojam, nors vagonas stovi vietoje, bet mes įsivaizduojam, kad "važiuojam" į priekį. Apgailėtinas vaizdelis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS