Sporto ir laisvalaikio komplekso statyba | Diena.lt

SPORTO IR LAISVALAIKIO KOMPLEKSO STATYBA

  • 13

Atsižvelgiant į esamą sporto infrastruktūrą Klaipėdos mieste bei vis didėjantį poreikį bei potencialų sporto paslaugų vartotojų skaičių, nustatyta, kad šiuo metu esama sporto infrastruktūra yra nepakankama patenkinti kylančią paklausą, taip pat poreikį atitinkančios ir kokybiškų paslaugų teikimo poreikius tenkinančios infrastruktūros, kurioje galėtų būti vykdoma sporto ir aktyvaus laisvalaikio paslaugų plėtra, šiuo metu Klaipėdoje nėra.

Atsižvelgdama į tai, Klaipėdos miesto savivaldybė iniciavo projektą „Sporto ir laisvalaikio komplekso statyba“.

Vykdant šį projektą savivaldybė koncesijos pagrindu numato suteikti teisę koncesijos konkursą laimėjusio dalyvio įsteigtam koncesininkui suprojektuoti, pastatyti bei valdyti ir naudoti universalią daugiafunkcę sporto ir aktyvaus laisvalaikio neformalaus švietimo infrastruktūrą žemės sklype, esančiame Ryšininkų g. 11,  Klaipėdoje.

Projekto įgyvendinimo poreikį lemia savivaldybės tikslas efektyvinti viešosios infrastruktūros eksploatavimą ir naudojimą, didinti viešųjų paslaugų kompleksiškumą ir patrauklumą tikslinėms grupėms.

Savivaldybė skelbia viešiems komentarams parengtas Koncesininko atrankos viešojo ir privataus sektoriaus partnerystės projekto „Sporto ir laisvalaikio komplekso statyba“ įgyvendinimui konkurso suteikti koncesiją sąlygas.

Pasiūlymų lauksime iki 2018 m. gegužės 21 d.

Daugiau informacijos apie projektą – el. p.: gintaras.dovidaitis@klaipeda.lt arba edvardas.simokaitis@klaipeda.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Brigita

Akvaparkas berods Melnragėje bus statomas? Pramogų jaunimui trūksta. Šis segmentas pamirštas. Ar tik sportuoti jaunimui? O ilsėtis, pramogauti padoriai nereikia? Vien tik sportas ir sportas, kam jis reikalingas? Sportuoti nesveika, o poilsio ir pramogų kompleksai tikrai reikalingi.

R.

Klaipėda be medžių ir žalių erdvių.

Pagamintas ssrs

AR GERAI SUPRATAU... 2 VANDENVIETES VIETOJE????? REIKIA MAHINA......JU IKALCIUS NUSLEPTI.... O KAIP TAI PADARYTI??? OGI VISKA NUGRIAUTI IR NAUJAI PASTATYTI ;)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS