Stomatologijos poliklinika taps padaliniu | Diena.lt

STOMATOLOGIJOS POLIKLINIKA TAPS PADALINIU

Pamažu prasideda Klaipėdos stomatologijos poliklinikos reorganizavimo procesas. Iki šių metų spalio įstaiga bus prijungta prie Jūrininkų sveikatos priežiūros centro. Teigiama, kad, prasidėjus šiems veiksmams, būtina imti kalbėti ir apie naujos poliklinikos statybas.

Netrukus prasidės Klaipėdos stomatologijos poliklinikos reorganizavimo procesas.

Uostamiesčio savivaldybės Sveikatos apsaugos skyriaus vedėjos Janinos Asadauskienės teigimu, miesto taryba dar vasarį pritarė poliklinikos pertvarkai.

Numatyta, kad pastaroji bus prijungta prie Jūrininkų sveikatos priežiūros centro, kuris po reorganizavimo tęs veiklą, o Klaipėdos miesto stomatologijos poliklinika pastarąją baigs.

Šiuo metu jau rengiamasi tvirtinti poliklinikos reorganizavimo sąlygas, kurios numato įvairių veiksmų įvykdymo terminus ir pan.

Prognozuojama, kad stomatologijos poliklinika Jūrininkų sveikatos priežiūros centro dalimi turėtų tapti nuo spalio 1 d.

Neseniai šis klausimas pristatytas Klaipėdos miesto tarybos Sveikatos ir socialinių reikalų komiteto nariams, kurie minėtoms permainoms pritarė.

Posėdžio metu komiteto narys Jonas Sąlyga tvirtino, kad kol kas nagrinėjami administraciniai sujungimo klausimai, tačiau, ėmus juos spręsti, vertėtų svarstyti ir naujos poliklinikos statybas.

„Manau, kad mūsų žmonės tikrai yra nusipelnę gauti paslaugas naujoje poliklinikoje, kur visa įranga – kompaktiška, graži, šiuolaikiška, kur visi konsultantai yra vietoje“, – pastebėjo J.Sąlyga.

Pasak Sveikatos apsaugos skyriaus vedėjos, šiuo klausimu jau dirba speciali darbo grupė.

Kad senos poliklinikos reorganizacija ir naujos atsiradimas – reikalingas, neabejojo ir komiteto pirmininko pavaduotojas Artūras Razbadauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...

senjoras o dar naslaitis.......

Preblema, kad jis visur neabejoja

"... neabejojo ir komiteto pirmininko pavaduotojas Artūras Razbadauskas ..."

Laikas

Jau dabar reikia galvoti į kokią polikliniką persiregistruoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS