Klaipėdos savivaldybės Švietimo skyriui vadovaus V. Bubliauskienė | Diena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO SKYRIUI VADOVAUS V. BUBLIAUSKIENĖ

Pustrečio mėnesio Klaipėdos savivaldybės Švietimo skyriui laikinai vadovavusi skyriaus patarėja Vida Bubliauskienė nuo balandžio 2-osios tapo nuolatine Švietimo skyriaus vadove. Ji pakeitė ilgametę šio skyriaus vedėją Laimą Prižgintienę, kuri nuo sausio vidurio nusprendė pasitraukti iš pareigų.

Nuo sausio 17 d., po to, kai iš posto pasitraukė ilgus metus Švietimo skyriui vadovavusi L. Prižgintienė, vedėjo funkcijas pavesta atlikti Švietimo skyriaus patarėjai V. Bubliauskienei.

Dėl naujo nuolatinio Švietimo skyriaus vedėjo buvo pasirinktas ne konkursas, o kitas įstatymų numatytas pretendento atrankos variantas.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vadovė Inga Gelžinytė-Litinskienė patvirtino, kad nuo šių metų balandžio 2 d. į Švietimo skyriaus vedėjo pareigas paskirta V. Bubliauskienė, iki šiol ėjusi šio skyriaus patarėjo pareigas.

„O Kultūros skyriaus vedėjo paskyrimo klausimą numatoma spręsti artimiausiu metu. Šiuo metu laikinai funkcijas atlieka Kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Germinta Patašiūtė. Na, o biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto socialinės paramos centro vadovo konkursą numatoma skelbti birželio–liepos mėnesiais“, – dienraščiui teigė I. Gelžinytė-Litinskienė.

Nuo 2001 m. Socialinės paramos centrui vadovavusi Diana Stankaitienė iš pareigų atšaukta šių metų vasarį dėl, kaip teigta, netinkamo įstaigos darbo organizavimo, neužtikrinus, kad įstaigos veikloje būtų laikomasi teisės aktų, racionaliai naudojamos lėšos bei turtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Viltis

Su viltimi. Tikiuosi, kad nebus su darželių vedėjomis jokių asmeninių draugysčių? Bendravimas bus ir liks tik dalykinis.Lauksim požiūrio į vaikams skirto maisto vagystės, antisanitariją " Obelėlėje"

SUSIJUSIOS NAUJIENOS