Tauralaukyje asfaltuos žvyrkelius: darbų vertė – 1,95 mln. eurų | Diena.lt

TAURALAUKYJE ASFALTUOS ŽVYRKELIUS: DARBŲ VERTĖ – 1,95 MLN. EURŲ

  • 11

Klaipėdos miesto savivaldybė pasirašė sutartį dėl dar devynių Tauralaukio kvartalinių gatvių ar jų ruožų rekonstravimo. Didžiąją dalį darbų numatoma atlikti per šiuos ir artėjančius metus.

Pagal su bendrove "YIT Lietuva" pasirašytą sutartį bus asfaltuojamas Vėjo gatvės ruožas (nuo Pajūrio g. iki Slengių g.), Žvaigždžių, Vaivorykštės, Griaustinio, Lietaus gatvė, Slengių gatvės, įvažiuojamasis kelias į Žvaigždžių g. 17, 21, Arimų gatvės ruožas (nuo Tuopų g. iki Slengių g.), privažiuojamojo kelio tarp Uosių g. ir Virkučių g. akligatvis.

Darbų vertė – 1,95 mln. eurų.

Gatvių asfaltavimo darbai Tauralaukyje vyksta jau kelerius metus, asfaltas padengė Debesų, Smėlio, Vėjo, Akmenų gatves, einančias šalia pagrindinio kelio per Tauralaukį (Pajūrio g.), kuris taip pat šiuo metu baigiamas rekonstruoti.

"Pernai persikėlėme ir į kvartalo dalį kitapus pagrindinio kelio, čia atlikta 90 proc. darbų Virkučių gatvėje ir buvusiame neasfaltuotame Klaipėdos gatvės ruože, netrukus bus įveikti ir likę 10 proc. Pagal naujai pasirašytą sutartį darbai taip pat bus pradėti netrukus, planuojame, kad rangovai galės startuoti balandžio mėnesį", – sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis.

Įgyvendinus projektą bus sutvarkyta nemaža dalis Tauralaukio, žvyrkelius asfaltuoti numatoma ir kitose miesto vietose.

Gatvės asfaltuojamos savivaldybės lėšomis, taip pat patvirtinta tvarka, pagal kurią greičiau sulaukti darbų galima prisidėjus patiems gyventojams ar įmonėms.

Šiais ir kitais metais, be minėtų gatvių Tauralaukyje, bus asfaltuojamos gatvės sodų bendrijose – Baltijos 1-oji, Baltijos 13-oji, Tylos ir Dianos gatvės.

Gyventojams prisidedant bus asfaltuojamos Dienovidžio, Užlaukio, Dailės, Arimų, Neringos ir Vikingų gatvės.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Baisu lietuvėlėje mūsų

Vieškeliai baisus, o jie rekonstruoja gatves is mūsų pinigų įmonių pastatytiems kvartalams!!..

Egidijus

Eilini karta mesamonės vyksta, jūs vieškelius rekonstruokit pvz. kaip nuo jaku žiedo iki rimku tilto, kasdien tūkstančiai vairuotojų laužo automobilius, baisiau nei žvirkelis..

to blinda

Reikėjo galvot, kur statysi prieš perkant savo kibirą. Šiaip visi kurie ieško randa, kur pasistatyti ir nepažeidžiant KET.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS