Turguose vyrauja liūdnos nuotaikos | Diena.lt

TURGUOSE VYRAUJA LIŪDNOS NUOTAIKOS

  • 26

Turguose - liūdnos nuotaikos. Prekeiviai nesulaukia pirkėjų, praneša LNK žinių tarnyba.

Klaipėdos senasis turgus rekonstruojamas. Apie 90 tūkstančių eurų kainuojantys darbai bus baigti po savaitės. Tik ar atnaujintas turgus sulauks pirkėjų - nežinia.

Ir atnaujintoje „Senojo turgaus“ dalyje ir „Naujajame turguje“ pardavėjai šnekasi tik tarpusavyje, nes nėra pirkėjų.

„Patys vieni stovime, pirkėjų nėra“, - guodžiasi pardavėja.

„Pirkėjų mažėja kiekvieną dieną“, - sako kita prekeivė.

Smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacija skaičiuoja, kad pirkėjų sumažėjo apie 70 procentų.

Dalis pirkėjų įpročius sako keičiantys dėl karantino ir rečiau eina apsipirkti. Turgaus prekeiviai skundžiasi dar ir tuo, kad iš valdžios nesulaukia jokių žinių apie savo ateitį ir lengvatas, kaip per pirmąją pandemijos bangą.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

kodėl niekada nebeinu į "turgų"

kur Jūs matėte Lietuvoje turgų. Eiliniai perpardavinėtojai besistengiantis apgauti ir įkišt pirkėjui bet kokį šlamštą. Ar matėte nors kas kad kainos būtų skirtingos. visi susitarę ir nė cento nei mažiau nei daugiau. o ką svarstyklės rodo vienas dievas težino.

Vartotoja -

Aš ne už prekeivius...kokie jie ūkininkai,- melagiai, sukčiai ir apgavikai...Žiūri į akis ir krauna šūdą...Dalis mūsų šeimos mėgsta burokėlius, tai perkant noris tų maistinių, raudonųjų...Pardavėja žegnojasi, jog tokie ir yra, - išverdi,- dryžuoti,kieti, pašariniai,- nors grįžk ir dėk atgal...Bulvės - reklaminiam maišely,- visai nieko, gerai, imam maišiuką,(reikėjo didesnio kiekio), parsivežę skutam,- liko tik trečdalis...Tai kokia išvada? Arba nežino ką parduoda, arba sąmoningai nori ,,iškišti" prekę...Abiem atvejais nukenčia pirkėjas. Braškės- lenkiškos, lituviškos,- kainos skiriasi dvigubai...Ai, sakau, paremsiu lietuviškas...Už braškių kalno matomumas nulinis, ką deda - nematau...moku lietuviškai, valgau lenkiškai...Daug apgavysčių, visų ir neišvardinti...Patys pjauna šaką ant kurios sėdi...Pvz, ieškau naujame Delfino turguje dovanos anūkei, šešiolikmetei...pačiupinėjau įdomesnes kelnes, ir ką jūs manote? Eto malodiožnoje, eto ne vaš razmier, vy što, ne slyšite, ponia? Šlykštu.

>

> Bet tu rička ir balvonas, visame pasaulyje turguje brangiau, nes perki ne plastiką ar bent daug maž ne plastiką. Pirk toliau arklidėje :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS