Tvarkys apleisto tvenkinio teritoriją | Diena.lt

TVARKYS APLEISTO TVENKINIO TERITORIJĄ

Šiaurinėje miesto dalyje atsiras dar viena poilsiui skirta vieta. Ketinama sutvarkyti tvenkinį ir aplink jį besidriekiančią teritoriją Kretingos ir Šviesos gatvių kampe.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda sakė, kad šios teritorijos ateitimi susirūpino aplinkiniai gyventojai. Jie kreipėsi prašydami sutvarkyti minėtą erdvę.

Tvenkinys buvo apaugęs krūmais, medžiais. Šiemet jie buvo praretinti.

L.Dūda patikino, kad šią teritoriją planuojama gražinti ir toliau. Rengiamas jos tvarkybos projektas. Darbus planuojama atlikti kitais metais.

Žadama išvalyti ir pagilinti tvenkinį, kad jame susikauptų daugiau vandens. Taip pat ketinama teritorijoje aplink jį pasodinti naujų medžių, įrengti takelių, suoliukų.

"Atsirastų nauja poilsio vieta. Žmonės galėtų pasėdėti, pasivaikščioti", – pasakojo vadovas.

Pastaruoju metu miesto valdžia skiria didelį dėmesį viešosioms erdvėms. Atnaujinamos Debreceno, Pempininkų aikštės. Numatyta sutvarkyti ir Žardės, Vingio aikštes. Darbai vyksta ir miesto parkuose.

GALERIJA

  • Tvarkys apleisto tvenkinio teritoriją
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

mes

O kada bus atkreiptas demesysi i tvenkinius esancius salia Varpo gimnazijos???Pazadai liko tik pazadais?!Pietinei miesto daliai nieko nereikia apart "Kvepiancio Oro"!!!

Emilija

Nesiseka tvarkyti tuos tvenkinius ir jų aplinką. Juk šitiek pastangų buvo įdėta Žardininkų tvenkiniui sutvarkyti .O jūs nueikite ir pamatysite liūdną vaizdą. Pakrantės -iširusios, pilna šiukšlių takai palikti seni ir sutrūkinėję.Žodžiu vaizdas gana liūdnas.

Nezabitauskas

Neburbėkim - kas gerai, tas gerai. Pasidžiaukim, kad kitaip, negu Šilutės plente, - neužpils ir nepastatys kokio inkubatoriaus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS