Uostamiesčio dviratininkus supykdė viduryje tako stovintis stulpas | Diena.lt

UOSTAMIESČIO DVIRATININKUS SUPYKDĖ VIDURYJE TAKO STOVINTIS STULPAS

Uostamiesčio dviratininkai stebisi tiesiamu dviračių taku Tilžės gatvėje. Žmones piktina viduryje tako stovintis stulpas. Savivaldybės specialistai tvirtina, kad darbai dar nebaigti, ir problema bus išspręsta.

Klaipėdos dviratininkai neslepia nuostabos dėl naujai tiesiamo tako šiuo metu rekonstruojamoje Tilžės gatvėje.

Gyventojus stebina dviračių tako viduryje, šalia turgavietės ir pėsčiųjų perėjos, stovintis šviesoforo stulpas. Nors žmonės pritaria, kad jį apvažiuoti nesunku, tačiau vis dėlto piktinasi projektuotojų sprendimu take numatyti nereikalingą kliūtį.

Situacija jau žinoma ir Klaipėdos savivaldybės valdininkams. Tvirtinama, kad dviračių tako trūkumai bus pašalinti.

"Tą problemą seniai žinome ir matėme. Kadangi dar bus koreguojama įvaža iš Tilžės gatvės į turgų, kartu pasistums ir šviesoforas. Jis tikrai nestovės viduryje tako, o bus tarp pėsčiųjų ir dviračių tako", – patikino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Gyventojų prašoma kantrybės ir prieš vertinant palaukti, kol visi darbai bus pabaigti. Darbininkai šioje vietoje dar tik pradeda dirbti.

"Rangovai ateis ir vienu kartu viską sutvarkys. Žmonėms reikėtų komentuoti po atliktų darbų", – pastebėjo V.Švedas.

Minėta įvaža į turgavietę bus perdaryta į keturių juostų, greta bus įrengta ir dar viena papildoma įvaža.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Saulius

kad stuplai dviračių takuose yra pavojingas nesusipratimas įsitikinome kai prieš keletą metų užsimušė dviratininkas atsitrenkęs į stulpą viduryje dviračių tako Tauralaukio g... Istorija kartojasi naujai įrengtoje Priešpilio gatvėje, bet kažkas nepasimokė iš klaidų... laukime kitų aukų. Gaila, kad tokius sprendimus laiminantys "specialistai" ir biurokratai neprisiima jokios atsakomybės. Tikėkimės, kad šiuo atveju specialistų neapgaus, o klaida bus ištaisyta:)

Jo

Tarybinė Klaipėda,tai dar ne uostamiesčio dviratininkai.Šunauja yra šunauja

Ne ta

Problema ne stulpas su šviesoforu, už jo esantis stulpas, jeigu ką !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS