Uostamiesčio jaunimui – poilsio oazė | Diena.lt

UOSTAMIESČIO JAUNIMUI – POILSIO OAZĖ

Nuolat naujomis idėjomis stebinantis dienraštis "Klaipėda", siekdamas stiprinti draugystę su jaunais žmonėmis, Klaipėdos jaunimo centrui padovanojo du sėdmaišius. Įstaigos atstovai tikino, kad jaukiai įrengta pasisėdėjimo vieta yra labai populiari.

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė akcentavo, kad laikraštis aktyviai bendradarbiauja su uostamiesčio jaunimu – moksleiviais ir studentais.

"Visai neseniai dienraščio portale www.kl.lt startavo naujas projektas – speciali rubrika "Klaipėdos studentai", kurioje uostamiesčio akademinio jaunimo atstovai gali rasti visą reikiamą informaciją, susijusią su aukštuoju mokslu. Studentus turėtų sudominti aktualios žinios ir naujienos, spalvingos nuotraukos, renginių įspūdžiai, anonsai", – neabejoja M.Saltonė.

Anot jos, naujausia įgyvendinta idėja – Klaipėdos jaunimo centrui padovanoti du ryškiaspalviai sėdmaišiai, kurie papuošė įstaigos koridorių ir tapo jaukiu pasisėdėjimo kampeliu.

"Centre trūko vietos, kurioje vaikai galėtų laukti prasidedančių užsiėmimų ar tiesiog ateiti ir pasišnekučiuoti su bendraminčiais. Dabar jaunimas turi savo "kampą" centre", – teigė rinkodaros projektų vadovė.

Klaipėdos jaunimo centro vadovybė džiaugėsi dienraščio realybe tapusia iniciatyva ir patikino, kad per kelias savaites vieta, kurioje pūpso sėdmaišiai, tapo itin mėgstama.

"Pasėdėti ir praleisti laiko čia ateina ne tik užsiėmimus įstaigoje lankantys vaikai, bet ir jų namo parsivežti laukiantys tėveliai. O mūsų jaunimas tuos sėdmaišius tiesiog įsimylėjo. Auklėtiniai prisėdę geria kavą ar arbatą, ateina pasmaližiauti ledais, susitinka pasikalbėti ir pabendrauti. Ne visi norintys ir vietos randa, nes jie nuolat užimti", – džiaugėsi Klaipėdos jaunimo centro atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

WWWW

Vau,vaikeli, o kokia tavo kojos ismera?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS