Uostamiesčio savivaldybė įrašinės pokalbius | Diena.lt

UOSTAMIESČIO SAVIVALDYBĖ ĮRAŠINĖS POKALBIUS

Uostamiesčio savivaldybė atnaujino savo fiksuotojo telefono ryšio paslaugas. Pakeisti ir aparatai, ir visa sistema. Tikimasi, kad tai ne tik padės užtikrinti patogesnį susisiekimą tarp skyrių, bet ir efektyvesnį gyventojų aptarnavimą.

Nauja IP telefonijos sistema Klaipėdos savivaldybėje pradėta diegti gegužės pradžioje. Visi darbuotojų numeriai perkelti ir konfigūruoti nuo liepos.

Atnaujinami ir telefonų aparatai. Fiksuotojo ryšio abonentų skaičius siekia  461. Pagal sutartį su paslaugos tiekėju, skaičius dar gali keistis, bet ne daugiau nei 10 proc.

Klaipėdos savivaldybės Informacinių technologijų poskyrio vedėjas Darius Kadys atskleidė, kad pagrindinis pertvarkos tikslas – nutolusius skyrius ir poskyrius sujungti į vieną tinklą, o ryšio priemones – į bendrą sistemą.

"Tokiu būdu nereikia įrenginėti atskirų telefoninių linijų, mažinamos pokalbių išlaidos, efektyviau naudojantis vidiniais numeriais. Senoji sistema į kituose pastatuose esančius skyrius leisdavo skambinti kaip į kitą paprastą numerį", – pasakojo vedėjas.

Pasak D.Kadžio, nauji aparatai turi ir kitų privalumų. Pavyzdžiui, rodo, kas skambino. Tad, praleidus skambutį, galima perskambinti interesantui.

"Tai padės užtikrinti efektyvesnį vidinį darbą ir komunikaciją su klaipėdiečiais", – tvirtino vedėjas.

Dalis telefono pokalbių bus įrašomi. Tokią funkciją turės miestiečius aptarnaujančių specialistų telefonai.

"Žinoma, prieš pokalbį bus informuojama, kad jis bus įrašomas", – pasakojo vedėjas.

Konkurse, skirtame išsiaiškinti, kas teiks minėtą paslaugą, dalyvavo trys įmonės.

Nugalėjo pigiausią variantą pasiūliusi bendrovė "CSC Telecom". Įdiegti sistemą ir išsinuomoti reikiamą įrangą savivaldybei atsieis beveik 60 tūkst. eurų.

Sutartis su tiekėju pasirašyta 36 mėnesiams – iki 2021 m. gegužės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tremtiniu dalia o gal avinu dalia

jeigu pilietis nelojalus sistemai,ne tik irasineti,duris sarvo imesti i savivaldybe vietoje stikliniu,filmuoti visais kampais,sargybiniai su sovietiniais bananais foje turi stebeti nelojaliu klaipedieciu akiu zvigsnius ir tik bananai i kupra pades valdininkeliams selioti su mokesciu moketoju pinigais ir juos niekinti

Anonimas

Ne tik turetu buti yrasomi pakalbiai bet ir vaizdo kameros, kad kiekvienas pylietis butu isklausytas, o valdiskoje tarnyboje sedintis butu apsaugoti....

Anonimui

Čia tipo didelė suma? Net jei jie telefono stoties nepirko, o tik telefonus, tai už vieną telefoną mokant 130 EUR, jau susidaro tie 60.000. Šiaip kažkokias piguškes jie čia susipirko. Pas mus ofise stovi telefonai po 420 EUR, kažkaip pigesnių neradome.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS