Uostamiesčio vaikams – galimybė sportuoti | Diena.lt

UOSTAMIESČIO VAIKAMS – GALIMYBĖ SPORTUOTI

Vaikų atostogos tėvams – nemenkas iššūkis. Mat daugumai tenka pasukti galvas, kur padėti savo atžalas darbo metu.

Vaikų atostogos tėvams – nemenkas iššūkis. Mat daugumai tenka pasukti galvas, kur padėti savo atžalas darbo metu.

Kadangi vaikų užimtumas nepigus, Pajūrio vietos bendruomenės taryba nusprendė paremti penkių dienų trukmės sporto stovyklą. Ji tėvams nieko nekainuos.

Rugpjūčio 24–28 d. miestiečiai kviečiami atvesti savo atžalas į Naikupės g. 25A esantį "Viesulo" sporto centrą.

Stovykla skirta 7–13 metų vaikams. Dieninių, nuo 11 iki 14 val. vyksiančių užsiėmimų metu vaikai ne tik sportuos, bet ir vyks į ekskursijas, jiems bus suteiktas nemokamas maitinimas.

Stovyklos organizatorius – regbio klubo "Klaipėdos kovas" vadovas Donatas Streckis pasakojo, kad vos paskelbus registraciją buvo sulaukta daug susidomėjusiųjų skambučių.

"Telefonas netyla. Tėvams bus gana patogu prieš rugsėjį ramiai apsipirkti mokyklai, palikus vaikus sportuoti", – sakė D.Streckis.

Kaip pasakojo stovyklą remiančios Pajūrio vietos bendruomenės tarybos pirmininkas, miesto tarybos narys Saulius Liekis, registruoti savo atžalas gali visi klaipėdiečiai.

Esą antrus metus iš vietos bendruomenėms skirtų lėšų rengiama vasaros stovykla pasiteisino ir norinčiųjų atsirado daugiau nei tikėtasi.

"Pernai taip pat organizavome panašią stovyklą ir sulaukėme apie 30–40 vaikų. Mažieji sportuoja, vyksta į ekskursijas, prie jūros, dalyvauja žaidimuose, estafetėse bei gauna nemokamą maitinimą. Skatiname atvykti vaikus ir iš socialinės rizikos šeimų ar globos namų. Tiesa, bus įtrauktas ne tik regbis, bet ir kitos sporto šakos. Stengiamės palengvinti tėvams vaikų užimtumo problemą", – aiškino pašnekovas.

Kitais metais, jo teigimu, mieste bus organizuojama ir daugiau nemokamų užsiėmimų vaikams.

Tiesa, norint patekti į stovyklą, būtina registracija. D.Streckio žodžiais, vaikų skaičius stovykloje – ribotas. Ketinama registruoti ne daugiau kaip 35 vaikų būrį.

GALERIJA

  • Uostamiesčio vaikams – galimybė sportuoti
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS