Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu | Diena.lt

UOSTAMIESČIO VERSLININKAI IEŠKO BŪDŲ PRISITAIKYTI DIRBTI IR KARANTINO METU

  • 0

Maitinimo paslaugas teikiantys uostamiesčio verslininkai ieško būdu prisitaikyti dirbti ir karantino metu. Kai kurie įprastai dienos pietų žmones kviesdavę šio sektoriaus atstovai dabar stiprina galimybes maistą pristatyti į namus, mezga bendradarbiavimo ryšius su šiuo metu veiklos dar nesustabdžiusiomis bendrovėmis.

Nuo šios savaitės visoje šalyje paskelbtas karantinas nemenką smūgį sudavė kai kurių sričių verslininkams. Karantino metu nemažai uostamiesčio viešojo maitinimo sektoriaus atstovų buvo priversti užverti duris neribotam laikui.

Vis dėlto, esama įmonių, bandančių prisitaikyti prie pasikeitusių gyvenimo sąlygų ir užtikrinti nemažai daliai gyventojų vis dar labai reikalingas maitinimo paslaugas.

„Lietuvoje paskelbus karantiną daug aktyviau pradėjome dirbti su maistu išsinešimui bei pristatant jį į darbo vietas, ar namus. Bandome visi kartu išgyventi šį laikotarpį“, – teigė kavinės „Degustacija“ vadovė Irina Ošovskaja.

Kavinė savo klientams kasdien pateikia vis naują dienos pietų pasiūlymą, kuris galioja ištisą dieną. Užsakymus gyventojai gali pateikti nuo 9 val. ryto iki 16 val. popiet. Šiuo metu maisto pristatymas į namus ar darbovietes nieko nekainuoja.

„Degustacijos“ nuotr.

Žmonės taip pat gali atvykti į kavinę, kur pasirinkti dienos pietūs bus paruošti išsinešti.

Kiekvieną savaitės dienų žmonės gali rinktis iš trijų rūšių sriubos – karštos, kreminės ir šaltos, taip pat siūlomos trijų rūšių dienos salotos, tarp jų – ir vegetariškos, taip pat galima rinktis net iš šešių variantų karštųjų dienos patiekalų bei kelių desertų.

Dienos pietų pasiūlymas, susidedantis iš sriubos ir salotų kainuoja nuo 3,80 iki 5 eurų, į kai kuriuos pasiūlymus įskaičiuotas ir dienos desertas. Dienos pietų pasiūlymų, į kuriuos įskaičiuota sriuba, karštas patiekalas ir desertas, kainos varijuoja nuo 5 iki 5,30 euro.

„Degustacijos“ nuotr.

Kavinės vadovė džiaugėsi, kad nors nemaža dalis pastovių kavinės lankytojų šiuo metu dirba nuotoliniu būdu iš namų, tačiau gana aktyviai kreipiasi dienos pietų, atvyksta jų pasiimti.

„Džiaugiamės, kad mūsų klientai nepamiršta mūsų, patys užsisako dienos pietus ir dar draugus paragina“, – pastebėjo I.Ošovskaja.

Pastebima, kad nemažai daliai žmonių, kurie nepersikėlė dirbti į namus, vis dar reikalingos maitinimo paslaugos. Todėl kavinė kaip tik šiuo metu svarsto bendradarbiavimo galimybes su viena iš mieste dar veikiančių gamyklų.

Viliamasi, kad dėl dabartinė situacija ilgai nesitęs ir tiek verslininkų, tiek klaipėdiečių gyvenimas greitai taps mažiau chaotiškas.

„Degustacijos“ nuotr.

GALERIJA

  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
  • Uostamiesčio verslininkai ieško būdų prisitaikyti dirbti ir karantino metu
„Degustacijos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS