Uostamiestyje atsiras daugiau vaikų žaidimų aikštelių | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE ATSIRAS DAUGIAU VAIKŲ ŽAIDIMŲ AIKŠTELIŲ

Uostamiestyje numatoma pastatyti naujų vaikų žaidimų aikštelių. Dvi naujos suplanuotos pietinėje miesto dalyje. Neatpažįstamai pasikeis ir jau nusidėvėjusi pagrindinė Poilsio parko aikštelė.

Trimis naujomis žaidimų aikštelėmis mažieji klaipėdiečiai, žadama, galės džiaugtis jau šiemet.

"Stengsimės, kaip įmanoma greičiau, ir, manau, kalba eina tikrai apie šiuos metus", – patikino Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis.

Šiomis dienomis savivaldybės atstovai sprendė dėl vietų, kuriose galėtų atsirasti dvi planuojamos naujos aikštelės. Kol kas tiksliai apsispręsta dėl vienos. Aikštelė bus pastatyta Šiaulių gatvėje, tarp 13 ir 15 namų.

Tiksli dar vienos žaidimų aikštelės vieta paaiškės kiek vėliau, tačiau, pasak pašnekovo, jai erdvių dairomasi Žvejybos uosto rajone. Dėl tinkamiausios vietos nuspręsta atsiklausti gyventojų.

"Numatytos trys teritorijos, kur jos galėtų atsirasti, – Naikupės, Kalnupės, Sulupės gatvėse. Dabar trims seniūnaičiams bus išsiųstas pranešimas, kad jie pasitartų ir praneštų, kurioje iš trijų teritorijų ta žaidimų aikštelė būtų priimtiniausia bendruomenei", – dėstė A.Dobranskis.

Tikimasi, kad gyventojams pavyks rasti bendrą sutarimą.

Akivaizdžiai pasikeis ir didžioji Poilsio parko aikštelė – numatoma ją atnaujinti.

"Iš esmės ši aikštelė bus nauja, tik liks toje pačioje vietoje", – apibendrino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas.

Anot jo, ruošiantis šią aikštelę atnaujinti jau vykdomos pirkimų procedūros.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Nesvaikai

Kuo tau trukdo tos zaidimu aiksteles? Gal esi sukriosias krienas ir negali pakeist vaiku? Gerai kad stato tas aiksteles, o tai vaikai is neturejimo ka veikti ir eina masinas dauzyt, gert ir vagiliaut.

jau nesveikai atrodo

tas vaikų aikštelių kišimas bet kur kur tiktas yr kokis kampas. Valdžiukai susirgo aikšeliusindromu. Geriausias stopudowas pavysdys kai aikštelės užplanuotos statyt Danės skvere..Neužtenka smegenu suprast kad reprezentacinės miesto vietos turi būti gražios, iškilmingos ir prestižinės o ne kap namu kiemas kur žaidžiančius vaikus mama gal sekti per virtuvės langa

Lina

Kol kas poilsio parkas visai nedžiugina . Nes žaidimų aikštelės - vaikams neįdomios.Karstymosi ruožas -labai brangus. Kaina už visą dieną o vaikai geriausiu atveju jame gali išbūti dvi valandas.Ir šiaip parkas kažkoks apleistas.Nėra vaikų kavinės. Toje esamoje -eilinės picos ir tos neskanios.O galėtų būti panaši vaikų kavinė,kaip kad buvo "Du gaideliai" su visu vaikiškų patiekalų asortimentu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS