Uostamiestyje – daugiau spaudos kioskų | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE – DAUGIAU SPAUDOS KIOSKŲ

Miestiečių patogumui kai kurie Klaipėdoje esantys spaudos kioskai bus perkelti į kitas vietas, taip pat bus pastatyta naujų.

Kioskų išdėstymo tvarka keičiama gyventojų pageidavimu, mat nemažai žmonių juose ne tik perka spaudą ar autobusų bilietus, bet ir apmoka mokesčius.

Nuo gegužės I.Simonaitytės g. 1 esančioje autobusų stotelėje pradės veikti iki šiol Baltijos pr. 101 stovėjęs spaudos kioskas. Dar vienas naujas kioskas turėtų atsirasti Manto g. 30.

Anot bendrovės "Lietuvos spauda" vieno iš vadovų Dainiaus Dauparo, per pastaruosius dvejus metus Klaipėdoje buvo uždaryti arba į kitas vietas perkelti šeši kioskai. Jo teigimu, jie buvo pirkėjams nepatogiose vietose, tad uždarius šiuos kioskus laikinų nepatogumų patyrė tik nedidelė dalis miestiečių.

Jo duomenimis, šiuo metu uostamiestyje iš viso yra 40 "Lietuvos spauda" bei "R–kiosk" prekybos vietų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Manau

Kad labai spaudos kiosko reiketu prie Strevos sustojimo ,arba Grustes parduotuves pasoneje ,nes sitoje puseje tikrai nera ,nors aplink gyventoju tikrai gausu.

Mejai

bet tie kas vaizuoja autobusais dazniausiai turi nuolatinius bilietus :) kam tas kioskas?

meja

Reikalingas spaudos kioskelis ir Mogiliovo g.,kadangi šalia yra kelios mokyklos. Sunkmečio metu vis daugiau žmonių važiuoja autobusais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS